Gå til innhold

WilliamStadheim

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WilliamStadheim

  1. Hei og takk for svar Økotob! Jeg anser meg selv i relativt god form og er i hvert fall vant til lange fotturer, men har ikke sykkelsko eller syklet så veldig mye.

    Turen vil foregå med en kompis som er i samme situasjon, så om noe skulle skje er vi i hvert fall to. Og hvis det blir alt for tungt for oss tar vi eventuelt flere overnattinger 😊

    For navigasjon tenker jeg å bruke google maps festet til sykkelstyre med en nok reservestrøm i sekken. Har også en Garmin tactic bravo og kompisen min har en phoenix 5 som også kan brukes.

    Mat og utstyr pakkes i to små sekker fordelt på oss, så spiser vi hovedmåltider på spisesteder.

    Så du tror Google Maps vil foreslå en bra rute å sykle?

    • Liker 1
  2. Hei, jeg har hytte i Hemsedal og ønsker å komme meg dit med hybridsykkel fra Oslo - ta det som en fin tur med minst en overnatting.

    Jeg vurderer å følge langs E18 fra Oslo til Drammen, ta av ved Drammen opp mot Hokksund og komme inn på Rv35. Derfra ta av videre opp mot Krøderen til gamle Hallingdaldalsveien. Etter det følger jeg Rv7 forbi Flå og Gol til Hemsedal.

    Grunnen til innlegget er at jeg aldri har planlagt en slik sykkeltur før, vet ikke hvor det er sykkelveier eller er mulig å sykle. Lurer derfor på om det er noen som har erfaring med å sykle samme strekningen eller om det høres ut som en gjennomførbar plan? Gjerne kom med tips til nettsteder for sykkelkart eller liknende, setter pris på all informasjon jeg kan få! ❤️ takk på forhånd

×
×
  • Opprett ny...