Gå til innhold

Skaugubben

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skaugubben

  1. Sampson: Der dialog ikke lykkes, og styret ikke forstår helt skillet mellom akseptabelt/uakseptabelt lydnivå kan jo det bli den siste utveien å finne seg et mer rolig område å bo i, men jeg håper at det finnes en mer diplomatisk vei å gå først og fremst

     

    Vidor har for øvrig ett godt poeng!

  2. Jeg takker for flotte svar !

    Kris85: der traff du spikeren på hodet; man ønsker ikke lage bråk for å være den som aldri finner seg i en ting, på den annen side er nattesøvn og litt ro og orden til å fokusere på sine prosjekter en absolutt nødvendighet fra tid til annen.

  3. Jeg har helt siden jeg var liten bodd i blokk, og stort sett har dette vært hyggelig med hensynsfulle naboer, helt til for ett par måneder siden. Minst daglig hopper naboen over meg tau, spiller høy musikk, har TV latterlig høyt på og snakker generelt høyt. Jeg har bodd i denne blokka i 10 år (murblokk) og stort sett merket utrolig lite til øvrige naboer foruten om en og annen tilfeldig fest på noen timer, eller oppussing noen få uker av gangen, men nå går det i ett med byggeaktivitet, musikk og høylytt skravling. Det skjer helt fra 7:30 på morgenen til 3-4 om natten.

    jeg er opptatt av å finne en vennlig men bestemt fremgangsmåte som er fint for naboskapet og ønsker derfor å forhøre meg litt her. 
     

    videre kan kanskje noen gi meg ett råd om hvordan lover og regler mot unødvendig støy eventuelt kunne kommet til nytte i disse tilfellene?

    jeg er åpen for de fleste ideer og innspill!

    Ps: jeg eier leiligheten min.

    på forhånd mange takk

     

    -fortvilet   Søvnig andelseier-

×
×
  • Opprett ny...