Gå til innhold

Zkard0

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zkard0

  1. zanta skrev (2 minutter siden):

    Står det i kontrakten at kjøper fraskriver seg reklamasjonsretten i kjøpslovens § 19?

    Nei gjør dessverre ikke det. Men så vidt jeg har forstått så betyr ikke det at de har krav på noe med mindre det er skjulte feil(som jeg da må ha skjult) eller at det er en veldig stor feil som en fjør, som er en slitedel umulig kan bli regnet som? Tar jeg feil? Fjører er vel strengt tatt eksponert for elementene også som da gjør at det ikke er noe som kan klages på? (vær, vind og normal slitasje) 

    • Liker 1
  2. sedsberg skrev (6 minutter siden):

    Han er sikkert en av disse idiotene som tror at to års reklamasjonsrett betyr to års garanti mot absolutt alt. Han må uansett bevise at du visste om at fjærbenslageret var ødelagt eller ville komme til å ryke om kort tid.

    Er det mulig å bevise? Jeg visste selvsagt ikke om det, har aldri hatt et problem eller en ulyd med bilen. 

  3. sedsberg skrev (Akkurat nå):

    Kommer litt an på hva han gav for bilen. Går ut i fra den gikk relativt billig siden den ble solgt "som den er". Vil han ha feilfri bil så kan han kjøpe ny. Det er en veldig god grunn til at biler synker i verdi.

    Han gav 130 000 kr, den lå ute til 140 000kr,og ble kjøpt for 2 år siden for 170 000kr. Jeg sa verbalt at han skulle få den til den prisen på grunn av noe bobler i lakken(rust under lakken muligens). 

×
×
  • Opprett ny...