Gå til innhold

Mr. Wonderboy

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr. Wonderboy

  1. Sitat

    Du må sette inn hver eneste krone du kan på en buffer konto, til du har minst 100 000 kr til uforutsette utgifter. Og du har fått en avtale av banken din, som er på kanten til det som er lov. Så du kommer til å få en veldig stram økonomi, hvis bare renta stiger 2 prosent. Med tanke på at den Norske kronen er så svak, så kommer det nå garantert flere renteøkninger. At renta kan stige opp til 5-6 prosent innen noen år, er ikke urealistisk. Og da vil du slite. Dette er ikke for å være nedlatende. Men du har grunn til bekymring, og igjen. Hva banken din har gjort med deg, vil jeg nesten kalle et svindelforsøk. For med historikken til bankinstitusjonene. Og tiden som har gått. Så pleier det å gå noen tiår, så går renta til værs. Bankene tar tilbake huset ditt, og lar deg sitte igjen med gjeld. Jeg kjøpte leilighet igår. Men jeg turte ikke å investere i noe til mer enn en million, fikk veldig god pris. Men vær sparsommelig, og spar, spar, spar. Og husk. Les om renta, og dens fremtidsutsikter.

    Du er heldig som har jobb, og med god innsikt, og en reflektert økonomi, så går sikkert dette bra. Men ikke skaff deg flere dyre hobbyer enn sykkelen. Sosialitet må en ha. Igjen, spar det du kan, og masse lykke til.

    • Hjerte 1
  2. Hvis noen har fødselsnummeret ditt, så er det ikke vanskelig for en som har peiling på svakheter i systemer til de forskjellige institusjoner som selger på kreditt. Og få til å svindle deg. Så hvis du vet at det er på avveie, så har man stor grunn til bekymring. For det er mange slepphendte banker fra skandinavia, som lett kan la seg lure av en som er flink til å snakke for seg. Jeg snakker av erfaring. Så hvis det begynner med svindelforsøk, så har jeg bare et råd. Kontakt politiet. Spar på dokumentasjon. Og gjør alt du kan for å få nytt personnummer. Kanskje også nytt navn. Vi liker å stole litt for mye på statlige instanser i Norge. Men det er få som vet at Skandinavia er verdens mest korrupte land. Det er bare ikke slik korrupsjon man ser på film. Man kan ikke kjøpe seg unna en fengselsstraff, eler bot. Såvidt jeg vet. Men det gjelder kameraderi. Feil, og overtredelser blir bare dekket over av andre ansatte/bekjente. Er det en ting man ikke kan stole på i Norge, så er det taushetsplikter. Og et annet eksempel. Hvis jeg har navn, og fødselsnummer til en person, så er det null problem å få tak i resten av opllysninger. Da kan man bare med en mannestemme, eller kvinnestemme, opprette et falskt mobilabbonement, falsk e-post, så er det i gang. Personvernet i Norge er elendig. Hvis man for eksempel står i køen på en sykehusavdeling, så hører man navn, og fullt fødselsnummer til så mange mennesker du vil. Hvis det ikke er livsviktig, så ikke si disse opplysninger til noen. Hvertfall ikke i plenum. Man er ikke sterkere enn det svakeste leddet i kjeden. 

×
×
  • Opprett ny...