Gå til innhold

M!ke

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M!ke

  1. spidermanxxl skrev (9 minutter siden):

    Ikke at jeg bryr meg, men av nysgjerrighet; har platekompaniet lov av Sony å selge slike bundles til overpris?

    De kan prise ps5 til 1 million hvis de vil. Det som ikke er lov er prissamarbeid mellom forhandlere. Normalt sett vil man selge lite hvis man er mye dyrere enn konkurrentene. Dette er en uvanlig situasjon hvor det er vanskelig å få tak i en vare, så folk blar opp.

  2. gundog skrev (1 time siden):

    Det stemmer nok at Sony sin garanti er lik over hele verden,  men den tror jeg bare er ett år. Norge krever at varer solgt skal ha lenger garanti når de selges i Norge. 

    Du snakker vel om reklamasjonsrett. Meg bekjent er det ingen krav om å tilby noen garantier i Norge. Uansett er kjøpers rettigheter (via reklamasjonsretten, norsk lov) såpass sterke i dette landet, at du som kunde er meget godt sikret, selv uten noen form for garanti. 

  3. Mojo Wangen skrev (13 minutter siden):

    Man kan kjøpe fra NON flere ganger på samme mail/navn, det skal ikke være noe problem det. 

    Fikk min idag på den som ble bestilt på slippet denne uken, så da har jeg fått skaffet til kompisgjeng , kollegaer og meg selv til slutt, så fremtidige konkurranser hos Power & Elkjøp vil jeg dele kode fra her om jeg vinner der (ikke vunnet noe hittils) 

    Må man ikke aktivt melde seg på disse konkurransene? I så fall - hvis du allerede har skaffet til jobben, kompisgjengen, og nå selvfølgelig til slutt deg selv 🙄 er det noe poeng å  melde seg på i det hele tatt? Virker bare unødvendig, å gjøre deg selv til et mellomledd som skal leke julenisse.

    • Liker 7
    • Hjerte 1
  4. Dragonlove skrev (7 minutter siden):

    Opretter konto for så å tigge etter kode, ja det blir bare spekulasjoner, men jeg hadde nok ikke gitt min kode til noen nyoppretta kontoer.

    Det hadde nok ikke jeg heller, hadde forsikret meg mest mulig om at dette var en med et legitimt ønske om maskin til eget bruk. Jeg bare er uenig i at ny konto og "tigging" er synonymt med scalper. Tror det er mange som klør i dualsensefingra, og begynner å kjenne det. I dagens verden er vi vant til å få vår dose dopamin umiddelbart, ikke måtte vente i flere måneder 😁

    • Liker 1
  5. Dragonlove skrev (28 minutter siden):

    Ja, jeg tenker at hadde de vært så interessert i å få tak i så hadde de nok vært forum medllem for lenge siden, lukter scalpers lang vei, spør du meg.

    Jeg ser ikke koblingen, blir jo spekulasjon. Selv så har jeg fulgt med på denne tråden lenge, men lagde ikke bruker før nå veldig nylig. Og jeg har ikke mye til overs for scalping.

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  6. Showt1me skrev (1 minutt siden):

    Hvis man ønsker å bruke tiden sin på å følge med, og selge til kostpris for venner som av forskjellige grunner ikke kan det, så vil jeg påstå det er bedre enn scalping.. Hvis de faktisk gjør det 😂

    Nå tror jeg det er mange som juger om å ha kjøpt til 6 venner og bestemødrene deres. Men er vel ikke verdensmesterskap i integritet her inne.

  7. ekeleee skrev (7 minutter siden):

    Om en ikke klarer å få med seg et slipp som i dag, hvor lagerstatus rakk i over 10 minutter, bør man vel strengt tatt innfinne seg med en konsoll fra Finn om man virkelig vil ha. I dag lå muligheten til rette for alle som ville ha.

    Kommer ikke på tale, støtter ikke det opplegget der.

    Det er forøvrig ikke alle som sitter og ser på dette forumet 24 timer i døgnet.

    • Liker 4
  8. MrNikers skrev (13 minutter siden):

    Jeg blir faktisk helt matt av hvor mange kyniske folk der ute som gidder å bruke tid på å kjøpe opp det de kan for å selge konsollene for en skarve par-tre tusenlapper i gevinst. Skulle tro at de aller fleste har en slektning, venn, kollega eller bekjent som de kan glede ved å selge til for kostpris? Så kan man heller ta en vakt eller to ekstra på jobb dersom man virkelig trenger de pengene, og ikke ta de fra noen som genuint ønsker seg en PS5?

    Jeg har selv hjulpet tre venner til nå med å få tak i en PS5 til kostpris, og får en sjette konsoll i posten i morgen. Dette er til en bekjent av en kompis som jeg vet har prøvd å skaffet seg en lenge, og som ble kjempeglad når han fikk høre at han får kjøpe den av meg. For meg gir det i alle fall kjempemye å kunne glede andre, og jeg håper samvittigheten til disse "scalperne" blir dårligere med tiden. 

    Håper i alle fall ingen her blir fristet til å støtte disse opportunistene på Finn. Følg med på forumet her (sett på varslinger på innlegg), bli med på alt av konkurranser og last gjerne ned Distill. For meg har CDON vist seg å være en vinner. Har selv fått tak i to diskutgaver og én digitalutgave derifra på under en måned. Det gir i alle fall så mye mer å få tak i en på egenhånd, fremfor å kaste bort flere tusenlapper på en annenhåndsvare. Og ventetiden vil absolutt være verdt det, for dette er virkelig en rå konsoll!

    God påske :)

    Gledelig å høre at det ikke bare er folk som videreselger her.

    Jeg har lest at Sony taper penger på selve konsollen, at fortjenesten ligger i tjenestene og i salg av spill. Normalt på denne tiden, skal det vel være kjøpt i snitt ca. ett spill per solgte konsoll. Pga. videresalg er tallene på salg av spill unormalt lave.

    Ved utgivelse av ny konsoll vises det til salg av spill, som tiltrekker seg spillutviklere som igjen fører til enda mer salg. En selvforsterkende effekt. Det er flere som skriver om at praksisen som nå bedrives er direkte skadelig for konsollens utvikling, da det sannsynligvis vil være vegring i forhold til å utgi på en konsoll med ræva salgstall. 

    Men nok om det, disse små tusenlappene må jo være betydelig med penger for de det gjelder så de får vel holde på. Det som er synd er at folk kjøper, dette støtter opp under praksisen og man kan vel glemme å kjøpe noe som helst av forbrukerelektronikk innen normal tid i fremtiden. Korttenkt. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...