Gå til innhold

Bjarnis

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjarnis

  1. Trodde denne siden var objektiv og seriøs. Så ledende, kalkulert og gjennomsiktig er den agendaen som ligger "skjult" i spørsmålsformuleringen att det nesten er skuffende den underprestertre innsatsen som er gjort i ett ynkelig forsøk på innpakning. Spyr av sånn hykleri og feighet. Har du en mening si det direkte og rett ut. Slutt å pynt på det og prøv å få det til å være noe annet enn det det er. 

    sånn feighet gjør meg like forbanna

    HYKLERSK OG FLAUT 

    • Liker 2
  2. I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt til å kommentere, men.. "til udømte borgere"? (!?) Altså what the f**K!?

    Hvorfor skal en udømt person ha krav på bedre sikkerhets tiltak enn enn som tidligere er dømt? Det er enten så klønete skrevet av intelligens har nådd ett faretruende lavt nivå, eller så er det den her feige innpakkede høyre propagandaen som skinner igjennom sprekkene. Har du en mening om en sak si det rett ut, en spade er en spade samme hvor mye du prøver å pynte på den. 

    Just's for all

     

     

     

    • Liker 2
  3. ArraKiss skrev (På 12.4.2018 den 22.36):

     

     

    Men jeg har fått saken avgjort av en jurist, ikke tingretten slik jeg var forespeilet og det jeg leser rundt om.

    Det står klart å tydelig at når jeg ikke samtykker til beslag at jeg skal inn til tingretten i en høring, men jeg har ikke hørt noe fra tingretten og nå nærmer vi oss 3 uker. 

     

    Stemmer at jeg har fått noen alternativer i brevet jeg fikk... Kan godt si meg enig i forelegget, men ønsker å diskutere tapet av førerkort. Dette trodde jeg skulle foregå i tingretten siden jeg ikke samtykket.

    Du har helt rett. Videre førerkortbeslag avgjøres av dommer og lekdommere i ett rettsmøte. Det er retten som avgjør som hovedregel om førerkortet skal videre beslaglegges og hvor lenge eller returneres. 

    Har personlig opplevd nøyaktig det samme som deg bortsett fra att jeg var i rettsmøte etter 21 dager og fikk den gangen førerkort tilbake samme dag ettersom jeg fikk medhold i retten. 

    Etter 1 ukes tid popper det opp ett skriv fra politiet hvor de ber meg samtykke i 12 måneders videre beslag pluss ett forelegg. 

    Politiet er ikke en jurudisk dømmende  instans i så måte dette skal de ha ett tungtveiende hjemmel for men aldri etter att det har vært oppe og avgjort i retten. 

    Kryss av for nei, hvorfor i all verden skal du si opp fører retten din. Dette er politiet som vi skal stole sånn på som prøver seg men utenfor gråsonen juridisk. Så lenge du ikke er å anses som en person som har en ikke edruelig livsstil så kan ikke politiet bare krevet førerkort beslag som de vil. 

     

    Obs. Jeg fikk også boten min redusert til 1/3 av opprinnelig sum ved å nekte å godta forelegg etter 5 forsøk fra politiet. Men oppfordrer ikke til det. 

     

×
×
  • Opprett ny...