Gå til innhold

Gitarkasse

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gitarkasse

  1.  

    7 minutes ago, abrahamdka said:

    I'm tired | Gambar, Ide

    Vant ikke. Ingen av vennene mine har ennå. im tiredo of this shi. 15 sjanser totalt.

    Sikkert en fattig trøst, men det er ekstremt lite å gjøre på Ps5 nå. Release-spillene er en DLC og en remaster, så jeg spiller PS4 spill. Og Ps4-spillene jeg har mest lyst å spille har ikke en gang fått en Ps5 update. Kontrolleren er kul, men Astro varer i 3 timer, så.. ja. Blir sikkert bedre til høsten! 

    • Innsiktsfullt 1
  2. 1 minute ago, Msof said:

    Regner med at null e-post betyr at man får en «beklagelse» og informasjon om digital edition trekning neste uke.... nesten så man gir opp det her 😂

    Tror det er sånn det går ja. Den første trekningen var det noen som fikk epost med at de vant en time etter den første utsendelsen, men ingen rapporter om lignende siden. Men kan jo skje! :D 

  3. Jeg merker personlig at det er få gamle spill jeg har behovet for å spille på nytt. I motsetning til annet medie (musikk, film, bøker) føler jeg at en mye av spillopplevelsen knyttes til teknologisk innovasjon, og eldre titler taper mye sett med moderne øyne. Det finnes unntak, men de er få. Jeg har dermed ikke det samme behovet for å fysisk ivareta gamle spill som gamle plater for eksempel. Virkelig gode konsolltitler får også veldig ofte remakes, og bevares jo på den måten. 

    Jeg er absolutt for kontrollert bevaring av spill på lik linje med mye annen kunst, men mener ikke at dette bør falle på utviklere eller butikker. 

  4. 29 minutes ago, Sjalottløk said:

    Det har vært klart lenge at digital edition er et kompromiss mellom billig spill og billig konsoll.

    Sony ønsker jo full kontroll på like linje med appstore. Jeg mener det ikke er heldig for noen, verken oss spillere eller utviklere, men for Sony er det helt klart en fordel. 

    Det er jeg helt enig i, og var fullt klar over dette før jeg bestilte digital edition (vel, ikke at jeg hadde noe valg egentlig). Samtidig bor jeg trangt, og synes ikke spilldisker er pynt i stua, så jeg synes det er langt mer oversiktlig at samlingen kun er digital. Har vært heldigital på PC siden tidlig 2000-tall, og synes egentlig det er helt supert. Spesielt når man uansett ender opp med en god del digitale spill grunnet ps+.

    Jeg betaler altså gladelig LIK pris for å få et spill digitalt fremfor fysisk, men det er klart det ikke vil ta veldig lang tid før dette blir et tapsprosjekt. jeg tror ikke at tilbudene i PS store blir dårligere grunnet salg av digital-editions, hvertfall ikke tredjepartsspill. Sony's egne utgivelser blir nok vesentlig dyrere i PSstore enn fysisk, som jo er leit, men en pris nok mange vil betale for billigere konsoll og fordelene som medfølger en digital samling. Nå fikk jeg den playstationen jeg fikk, så får jeg se om dette blir så problematisk at jeg bytter til en versjon med diskdrev når de er tilgjengelig igjen. 

  5. 18 hours ago, aidskake said:

    Spør du meg, så er det like lite naturlig å ha en PC i stua kobla til TV-en som det er å ha en Xbox koblet opp mot gaming monitoren, det er liksom et bruksområde som ikke gir mening eller passer inn noen plass..

    En helt annen sak, hva er det Sony driver med hva angår priser på online-butikken sin, røyker de noe merkelig? Er det extortion av "digital only" konsoll-eierne de driver med, eller hva er greia? Jeg tenkte å kjøpe Dirt5 for å teste 120Hz bare for moro skyld, men det gidder jeg såklart ikke når det koster 700kr+ i PS store, og 400kr i butikken på disk. Burde ikke online kjøp vært billigere enn fysisk, tatt i betraktning alle ledd som er kutta ut..?

    Bekymrer meg og litt for dette. Har en Ps5 digital, og er vant med gode priser på playstation store etter år med Ps4. Om Sony nå setter opp prisene veldig, er jo et 50% salg fortsatt 400 kroner, mot 250-300 kroner forrige generasjon. Da blir fort disk veldig mye billigere. Samtidig hater jeg å kjøpe en haug med disker jeg ikke har noe lagringsplass til.. Jeg hadde ikke Ps4 forrige da den hadde launch, så kan jo hende dette er noe som går seg til etter hvert som det er flere spill ute og litt intern konkurranse på playstation store. 

  6. 1 hour ago, Bone said:

    Så vidt jeg skjønte, så må du kjøpe Mike Morales Ultimate Edition.. 

    Det er nå litt dumt, men de pengene har jeg ikke angret på..

    Skjønner. Miles morales er sikkert verdt pengene, men prisforskjellen til ultimate edition betyr jo at ps5 patchen til spider man (originale) koster 200 kroner, det føler jeg egentlig er litt i overkant. 

  7. Hei folk! 

    Jeg får en Ps5 digital til uka (det jeg fikk tak i) men hadde i utgangspunktet lyst på en med diskdrev. Nå frister det selvfølgelig å bare beholde den playstationen jeg får. Når jeg tenker meg om eide jeg kun 2 spill fysisk på min ps4, resten var kjøpt digitalt. Blu ray er kult, men jeg streamer jo tilnærmet alt jeg ser på av serier og film uansett, og nå er det vel nesten et tiår siden jeg hadde cd-spiller i PCn min.. Fyller gjerne hyllene med vinyler, men spill har alltid havnet i en skuffe. Så kanskje jeg har overdrevet dette behovet litt.  

    Hvordan er PSstore for tiden? Er tilbudene der fortsatt på høyde med det man finner i butikk? Noen som har digital og er happy med det? :)  

×
×
  • Opprett ny...