Gå til innhold

nordboh

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nordboh

  1. Har de annalysert trafikken på linjene til folk?

     

    alle ISP`er henter nok ut rapporter som viser hvilke porter osv det går trafikk på, så når dem sier at svært mye av trafikken i nettene er p2p-trafikk så stemmer nok det.

     

    CD kommer nok til å følge nøye med på hvordan salgs og oppsigelsestallene utvikler seg i tiden framover. Viser det seg at de taper masse kunder så gir dem seg nok med dette opplegget. Mister dem noen så kan det være et tap de godtar iom at fildelere nok tar mye mer av linja enn andre og dermed er litt dyrere i drift. Klagestor tror jeg ikke vil hjelpe så veldig, tap i kroner og øre er nok heller det som avgjør.

  2. "begrenset eller ingen tilgang" er bare en standardfeilmelding som SP2 gir. Når du får den har du som regel falt av nett, og hvis du da sjekker din ip-adresse så antar jeg at du har en 169-ip. Selve feilmeldingen "begrenset eller ingen tilgang" kan man slå av, men det løser ikke problemet, det fjerner bare feilmeldingen.

     

    192 skal du normalt ha når du har trådløst nett. Så hvis du mister en 192-ip og får en 169-ip så ligger nok feilen mellom din pc og routeren du bruker. Det kan fortsatt være noe med det trådløse nettet som gjør at ting ikke fungerer selv om signalstyrke osv er bra.

     

    Må du gjøre noe spesielt for å komme på nett når dette skjer eller må du bare vente? Har du forsøkt å resette routeren el? Fungerer ikke det heller så ville jeg testet å koble direkte fra din pc til isp-en sin modem (for jeg antar at ditt trådløse nå er koblet til et modem el som din isp leverer. )

  3. Finnes sikkert programmer for dette som kan installeres på maskina og som begrenser internetbruk ved enkelte tidspunkter. Så da gjelder de å ikke gi henne noen adminrettigheter slik at hun ikke kan gjøre noen endringer selv.

     

    Så søk litt på google så finner du kanskje noe, har ikke testet noe sånnt selv, og har ikke tenke å prøve det heller.. :)

  4. UPC har iallefall kun dynamisk ip. At du har hatt samme ip så lenge behøver ikke bety noe som de andre har kommentert her. Husker jeg rett så vil alltid leasetiden oppdateres etter 50% av leasetiden. Slik at når halve leasetiden er gått så vil leasetiden i ditt tilfelle da bli 7 dager frem i tid. Dermed vil du omtrent hele tiden ha samme ip siden leasetiden alltid vil fornyes så lenge du bruker maskina jevnlig. (ikke helt 100% på dette, men tror det er omtrent slik det funker)

     

    Får maskinene du sliter med ip fra andre steder da? Evt. hva slags ip får dem, 169?

    Sjangs til å teste om maskinene du sliter med kommer på nett om du kobler ut switch og kobler maskinen direkte til upc sin box?

  5. Tja, kan ikke svare på alle spørsmålene dine. Men når det gjelder utgangene så må du nok bruke scartutgangen for å koble til pc`n. Da trenger du evt en slags overgang fra scart til s-video eller scart til composite om ikke ditt TV-kort har scartinngang.

     

    Har såvidt testet det samme selv med samme dekoder uten at det fungerte helt som jeg håpet. Overgangen fra scart til svideo som jeg brukte fungerte ikke så bra. Har ikke satt meg helt inn i hvordan dette fungerer, men jeg antar at jeg trenger et slags adapter el for å omforme signalene riktig til pc. Overgangen jeg testet var nok ikke av beste kvcalitet:)

     

    Testet også med overgang fra scart til composite. Da fikk jeg iallefall brukbart bilde på min pc. Men composite gir jo dårligere billedkvalitet enn scart osv..

×
×
  • Opprett ny...