Gå til innhold

Mortyyy

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mortyyy

  1. Hvis du er redd for litt tykkere stoffer så er min erfaring at det går helt fint med de billigste maskinene bare du syr sakte og bruker gode nåler 🪡 Se på de maskinene til rundt 3000 med mindre du syr mye. Det er min anbefaling. Jeg ville gått for den Easy Jeans-maskinen kun hvis du var veldig aktiv :) 

     

    feks denne fra Brother https://www.obs.no/elektronikk-og-underholdning/husholdningsapparater/symaskin/2088120?v=Obs-4977766808408

    eller denne fra Husqvarna 

    https://cdon.no/husholdningsapparater/singer-heavy-duty-smc-4423-00-gray-p50336420

    Eller denne fra Janome

    https://www.minsymaskin.no/collections/mekaniske-symaskiner/products/janome-920-idun-ny-design

  2. Man skal ikke undervurdere effekten av god helse og godt med søvn når det gjelder å "dodge" coronaviruset. Se for eksempel denne studien på vanlig forkjølelse og sammenheng med søvn: Sleep Habits and Susceptibility to the Common Cold ... det samme gjelder også bruk av antibiotika opp gjennom årene. Hvis du har tatt mye antibiotika tidligere i livet, så har det også en del å si. Antibiotika ødelegger mikrobiomen som er en viktig del av immunforsvaret.

    For å ikke snakke om fysisk aktivitet, sol, frisk luft/natur, osv. osv. :D

    Det er mye spennende hvis man leser seg opp på disse tingene

  3. Her var det mange rare svar...

    Verdien av en aksje er nåverdien av alle forventede framtidige utbytteutbetalinger fra selskapet. Så når enkelte aksjer prises skyhøyt i forhold til hva de betaler (hvis de betaler) utbytte - så er det kun fordi man forventer at denne skal stige ganske drastisk i framtiden. Søk gjerne på "Intrinsic Value of a Stock" så finner du svaret med en gang :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...