Gå til innhold

Christer HS

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Christer HS

  1.  

    Sentinelle skrev (1 time siden):

    Selv dette vil jeg si er ganske tvilsomt. Effekten av denne vaksinen er vel tilnærmet innenfor hva man kan regne som placebo, noe som er et velkjent fenomen innenfor legevitenskapen. Man tror at det funker, og dermed opplever man en positiv effekt. At "man føler seg kanskje bedre" er nok neppe hva man kan kalle en fungerende vaksine. I motsetning til vanlig medisin skal faktisk vaksiner gi immunitet.

    At vaksinen ikke fungerer gjør bare denne formen for vaksinetvang dobbelt opp idiotisk. Det er ekstreme tiltak, og hva får man liksom ut av det? Ingenting.

    Enten så er du et troll eller en komplett idiot. Se på tallene over sjukehusinnleggelser. Dette er ikke placebo. Du trenger ikke vaksinere deg, men da bør du frastå fra å få helsehjelp hvis du får corona og blir sjuk. Valget om å ikke vaksinere seg får enorme konsekvenser for samfunnet.

  2. hekomo skrev (På 18.4.2021 den 1.23):

    Nei, så enkelt er det faktisk ikke.

    Men du mener vel at familier må tvinges over på enten fossilbiler eller knøttsmå elbiler med ræva rekkevidde. Fantastisk.

    ja, stakkars alle familier som må tvinges over fra Tesla X til VW ID4 eller Skoda Enyaq fordi det blir moms over 600k. Jammen bra det finnes sympati for de trengende her i verden :D

    • Hjerte 1
  3. Veldig interessant å lese om hvilke type batteriteknologi fabrikkene satser på, men dette ga meg ikke så mye nytt. Litiummetall er vel noe alle belager seg på? Spørsmålet er hvilke andre grunnstoff de baserer seg på i katoden, er det fortsatt dyre metaller som kobolt, nickel++? Eller satser de på jern og fosfor? Kanskje ikke med denne energitettheten?

×
×
  • Opprett ny...