Gå til innhold

snky2

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snky2

  1. Jeg har vært igjennom tre PS5er med ulikt støynivå.

    - Den første hadde en høyfrekvent lyd som varierte etter hva som skjedde på skjermen. Viftelyden var relativt stille på denne, men det var utrolig irriterende å spille med denne lyden i bakgrunnen (mistenker at dette var Nidec, men fikk ikke sjekket).

    - På den andre var den høyfrekvente lyden lavere, men allikevel hørbar. Viften var relativt stille (mener dette var en Delta utifra designet på viftebladene)

    - Den siste har en høyere viftelyd, men den høyfrekvente lyden er fraværende. Dette er en NMB-vifte. Denne ga en langt bedre opplevelse på bekostning av noe summing fra viften (1000 ganger lavere enn PS4 og PS4 Pro).

  2. Må si CDON leverer over forventningene. Kompis som bestilte 5. november hvor CDON sa denne kom i februar, fikk levert 1. februar. Forhåndsbestilte selv på CDON i går kl. 1513, er på vei til utleveringssted i dag.

    Dustinhome-ordren min fra 23.10. hvor ingenting skjer kan nå kanselleres. 

    Virker som Komplett og Dustin ikke har kontroll på denne PS5-lanseringen.

    • Liker 1
  3. 4 hours ago, vidor said:

    Det tviler jeg ikke på.

    Merker du at lyden endrer seg med økning av lasten på maskinen ?

    Dvs når det øker RPM på viften for å få ned temperaturen.

    Frekvensen på lyden varierer f.eks. når man kikker rundt i Maiden-demoen. Den varierer derfor avhengig av belastningen virker det som. PS4-spill går greit, mens PS5-spill har en markant ulyd. Lyden forsvinner når man går tilbake i menyen. Viftestøy har ikke vært noe problem. Det virker som er forskjell på maskinene, så muligens dette er en mandags-PS5.

    Uansett er det nesten mer irriterende enn viften på PS4en...

×
×
  • Opprett ny...