Gå til innhold

Fefe

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fefe

  1. Hvis det ikke er vanskelig å få tak i til veiledende pris så må du gjerne legge ved en lenke.

    Bedre enn tidligere er det nok likevel. Jeg har tidligere fått tak i maskin selv etter forhåndsbestilling, men fikk ikke tak i til nevøen min da jeg fulgte med på levering rundt november-desember. Riktignok ikke fulgt med før jul, men søsteren min har ikke funnet noe. Vi kan ha hatt uflaks og ikke vært gode nok på å følge med. Det løser seg nok snart :)

  2. Kd78 skrev (13 minutter siden):

    Er oppgitt!!!JEG ER RETT OG SLETT LITT FORBANNA. Platekompaniet hadde selvfølgelig fucka opp min bestilling også.

    Er det i hele tatt lov til å drive slikt?

    omdømme til platekompaniet sank som en stein der

     

    Forstår frustrasjonen, men så lenge det ikke er bevisst lureri, så er det nok tillatt. Jeg vet ikke hvordan man kunne unngått dette helt.

  3. Msof skrev (3 minutter siden):

    Er techinn.com en legit side å bestille fra? Ser de har med levering 7.april. Digital edition

    edit: går ikke an å legge i handlekurv...

    Jeg har forstått det slik at siden er legit, men jeg ville ikke stolt på «forventet leveringstid». Jeg kansellerte min ordre der nylig. Den hadde jeg lagt inn for noen uker tilbake, da det var forventet levering 1. mars. To dager før forventet levering så endret de uten forvarsel og uten ytterligere beskjed min forventete leveringstid til 1. april.

    i tillegg belastet de kortet med en gang, til tross for at de verken hadde sendt noen vare eller kunne gi noen bekreftet leveringstid. Ved kansellering fikk jeg riktignok beskjed om at pengene ville bli refundert i løpet av noen dager, og det tror jeg de har gjort, men skal dobbeltsjekke det.

    i tillegg til mva og gebyr, som gjør maskinene fra techinn dyrere enn veiledende pris i Norge, så tror jeg også at garantitiden kan være litt kortere enn hva tilfellet er om du kjøper den i Norge.

  4. CDON fikk kritikk her i forumet ved forrige slipp, og sikkert med rette fordi det var en glipp i bestillingssystemet deres. Jeg har personlig kun positiv erfaring med CDON. Jeg forhåndsbestilte en disk versjon i september -20 som ble levert 3. desember. I tillegg fikk jeg (uten bruk av distill) bestilt en maskin til å ha på hytta ved forrige disk versjonslipp, og da mottok jeg maskinen før forventet releasedato.
     

    Den nylige glippen til tross. I motsetning til enkelte andre nettsteder der overprising av maskiner gir mistanke om at nettstedene drives av scalpere, så opplever jeg CDON som veldig seriøse og pålitelige. 

  5. 5YN6PQB1 skrev (3 minutter siden):

    Eg er blitt kunde hos Tibber, dette fordi dei i epost og reklame som eg har motatt reklamerer med innkjøpspris på strøm + eit lite påslag.

    Det dei reklamerer med er:

    • Nord Pool spotpris
    • Max 1 øre/kwh i påslag
    •  39 kr mnd pr bolig

    Når eg trykker meg inn på kundesidene deres står det følgende:

     

    • Spotpris fra Nordpool + 0,79 øre kwh til å dekke elsertifikat, opprinnelsesgarantier og kostnad for å dekke innkjøp av strøm
    • 39 kr måneden i abonnement som gir deg tilgang til både analyser og Power-ups

    39 kr måneden er no grei å forholda seg til, men den andre delen. Spotprisen akkurat nå er 0,56 øre kwh.

    Betaler eg då 0,56+0,01 = 0,57 øre per kilowatt eller betaler eg 0,56+0,79 = 1,35 kr per kilowatt?

    Om det er 1,35 så vil jo Tibber være "veldig" dyre i forhold til mange andre, de i toppen på strømprisene ligger nå på rundt 0,60 øre per kwt.

    Er det nokon som greie på dette og kan bekrefte/avkrefte at min utrekning stemmer?

     

     

    Tror du blander mellom kroner og øre her. Spotprisen må være 56 øre, 0,56 kr, slik at påslaget på 0,79 øre gir en totalpris på 56,79 øre eller 0,5679 kr.

×
×
  • Opprett ny...