Gå til innhold

Oz370

Medlemmer
  • Innlegg

    268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oz370

  1. Ser ut som denne versjonen av Transport Tycoon er basert på Locomotion m.t.p. myke svinger i jernbaner og veier? Grafikken peker også på dette

    Teknisk sett har en uavhengig versjon av OpenTTD vært tilgjengelig for android i en del år nå, men brukergrensesnittet fungerte heller dårlig på mobilskjermer. Fint å se at grensesnittet er tilpasset mobiler nå.

    • Liker 1
  2. Snorre, heldigvis finnes det mange modder til M&B warband som forbedrer mye av det du snakket om. Diplomacy mod, som er åpen og er inkludert I veldig mange mods, gir deg mange mer muligheter for diplomati.

     

    For mer realistisk terreng, prøv Polished Landscapes http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=122423.0

     

    Det er også lagd mods som legger til formasjoner for slagene osv

  3. Har hørt at man ikke burde sette bDrawShadows til 0 i ini filen, men heller sette følgende verdier:

     

    fInteriorShadowDistance=0

    fShadowDistance=0

    iShadowMapResolutionSecondary=0

    iShadowMapResolutionPrimary=0

     

    Har også lagt merke til at et par av konstantene over finnes i Skyrim.ini, satte de til 0 og for å være sikker.

     

    Et annet tips som kan hjelpe er å legge til "iMinGrassSize=XX" under [Grass] i Skyrim.ini. Den bestemmer hvor tett vanlig gress plasseres på bakken. Default verdi er 20, høyere verdi gir mer mellomrom, jeg satt min til 80.

  4. Tips til å se stereoskopiske bilder: Se "gjennom bildet" og fokuser øynene dine som om de ser mot noe langt unna ved horisonten. Begynn å krysse øynene gradvis mer til et nytt "bilde" dukker opp i midten, dette vil være mye skarpere enn resten av bildet i det du krysser øynene. Trikset er altså å se dobbelt.

     

    Det kan også være lettere å øve på dette med at litt mer tradisjonelt stereoskopisk bilde.

  5. Ved hjelp fra denne traaden (sitter paa pc i italia, saa beklager mangelen av de norske bokstavene) og artikkelen har jeg endelig faatt bestilt meg nye laptop som jeg skal bruke til studiene mine.

     

    Mine krav/prioriteringer:

    • 13 eller 14 tommer skjerm
    • HD opploesning, altsaa 1600x900, helst matt
    • sandy bridge cpu, enten i5 eller i7, jo raskere jo bedre
    • Budsjett: mellom 8-10k

     

    Best match: HP Probook 6460b http://www.netshop.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=165842&WebSiteMapNodeID=2006072

     

    Bestilte ogsaa en OCZ Agility III 128gb ssd som jeg skal bruke i denne. Bestilte ikke mer ram denne gang. Vil gi tilbakemelding om erfaringer med denne laptopen etter aa ha proevd den.

  6. Har satt opp innstillingene for internett og mms på samme måte som jeg gjorde på min Magic for en tid tilbake, men jeg klarer ikke å finne/koble meg til 3G. Jeg har OneCall, noen som gidder å legge ut sine instillinger?

     

    Jeg har heller ikke klart å få til 3G tilgang med OneCall :/

×
×
  • Opprett ny...