Gå til innhold

matovis

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av matovis

  1. Litraphy skrev (42 minutter siden):

    Etter 35 min i kø fikk jeg endelig svar på kundeservicen til Elkjøp. De har som mål å levere alle maskinene innen slutten av uka. Elendig av de å ikke gi beskjed om dette. Misnøyen min vedrørende kommunikasjonen fra de ble formidlet tydelig, men høflig. 

    så utrolig elendig at jeg tok kontakt med de istad og kundekonsulenten kunne nesten garantere meg at den skulle være i lastebilen iløpet av dagen. hvorfor får noen kundebehandlere en beskjed mens en annen kundebehandler får en helt annen beskjed

  2. Black_Panther skrev (21 minutter siden):

    Hmm vil helst kjøpe et fysisk spill for da kan jeg selge det etter å brukt det eventuelt. Har ganske lyst på miles morales og ser at det er billigere å kjøpe i butikk/nettet. 

    jeg tok turen til elkjøp å plukket opp 

    1."sackboy a big adventure" til å spille couch coop med dama

    2."spiderman miles morales" basert på andefalning fra duden som jobba i butikken

    3."ratchet and clank rift apart" syns bare dette så litt fett ut ok sikkert et bra spill å bare koble av å skyte litt slemminger i 

    • Liker 2
  3. heisann folkens. som tittelen tittulerer så har jeg i lengere tid lett etter ed edd og eddy med norsk tale uten hell. for en del år siden var det på viaplay så jeg abonnerte der, det har siden blitt fjernet. jeg tror ikke jeg er ensom i å falle ned i nostalgiske hull og dette er såre barneminner for meg. krysser fingrene for at cartoon network/boomerang eller hvem nå det er som styrer de greiene skal ta å bare lage en strømmetjeneste alla disney +. 

    har også prøvd å sende mail til cartoon network norge for å høre med de men fikk ikke særlig svar tilbake fra de. tanken om å ta opp reprisene som går på natten (om det fortsatt gjør det) også få konvertert filene over til et leselig format for pcen. tusen takk for svar folkens.

    endring: har også sett alle snutter som ligger på cartoon sin youtube allerede 😕

     

    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...