Gå til innhold

Ray Johansen

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ray Johansen

  1. I tilfellet Poly Network fikk børsen tilbake så og si alt. Det nevnes ikke. Istedet forsterkes et feil intrykk ved at det lenkes til en artikkel som snakker om tyveriet. I tillegg får uttalelsene fra professor Guy-Vincent Jourdan stå uimotsagt.

    -Banker er bra og trygt

    -Crypto er noe dritt

    -Sentralisering er bra

    På denne måten blir artikkelen redaksjonelt stående så totalt på feil spor. Fremtiden går i spor 3. PS: Blockchain og Bitcoin, DeFi og NFT, Play2Earn OG 10.2 % rente på pengene mine - (Hva får du i banken din?) - forteller oss at all kreativitet i crypto miljøet går ut på

    Desentralisering

    Lage verdier som ikke kan utsettes for politikere

    Vær din egen bank (#Bankless)

    Hedge mot inflasjon

    Likeverdige muligheter uavhengig av hvor du blir født

    Transparency

    Så poenget med crypto er det motsatte av det professoren sier og din avis melder seg på redaksjonelt.

    • Liker 4
  2. "det absolutte, udemokratiske diktaturet av en algoritme" looool. Dette er det dummeste jeg noensinne har lest. En algoritme so gir det et lån på et sekund uavhengig av hvem du er med ikke en bank mann i dress i nærheten av avtalen, ingen korrupsjon, ingen som kan lage en bolig boble som kræsjer halve verdensøkonomien, en algoritme som ikke gir gebyr inntekter til mellom menn, en rettferdig og demokratisk ækonomi hvor dumme politikere ikke kan printe penger ut av tynne luften slik at dine sparepenger blir mindre verdt. Bitcoin alene har øket 218 prosent per år i ti år. Jeg får 3.52 % på mine bitcoin og 10 % på mine stable coins. Hva betaler du i rente for å holde penger som vil miste 10-15 prosent i kjøpekraft hvert år fremover. En algoritme dikterer regler, samme regler for alle, ikke folk. Fiat valuta og politikere er diktatorene og du snakker skit uten kunnskap, til en grad som umulig kan være virkelig. Du er et troll kanksje?

    • Liker 1
  3. Nå, nå. Dig tenkte sikkert at siden dette er en AP artikkel behøvde man ikke en redaktør. Denne artikkelens orginal er et bestillings verk fra store institusjoner som ønsker en lavere pris ved innkjøp. Hvordan blir man en miljøversting? Logisk tenkning eller litt matematikk gjør BTC utvinning til en absolutt vinner med 78 prosent grønne miner. Sol, vind, vann og atom. Det er en dritt artikkel som faller sammen på sin egen urimelighet bare ved å spørre: Sammenlignet med hva? Spør du dette får du kun tomme blikk. Sammenlignet med gull gruvedrift? 50-70 ganger grønnere. Sammenlignet med dagens penge system? To til tre ganger grønnere ved snill regning. Hele makkverket av en artikkel kan plukkes fra hverandre på under ti minutter på duck duck go eller google, hvis du er komfortable med hvor mye strøm Google bruker da. For ikke å snakke om millitæret og krig, privat jet, flyreiser, flatskjermer, ..... phew! phew! GTFOH! ;)

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...