Gå til innhold

Blablablablabla

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blablablablabla

  1. Jeg er enig med "stem med lommeboka" konseptet, likevel syns jeg det er fint at en streamer viser hvor dyrt og latterlig spillet egentlig er.

    Ja, blizzard tjente penger på han men de taper likevel i omdømme. Jeg som ikke spiller blizzard spill, får ihvertfall ikke lyst til å spille de nå. Kanskje det er flere der ute som meg?

  2. Jeg er så enig med folk her som kritiserer spesialistene. Det eneste jeg kan tenke på hvorfor dem har gjort dette er for å kopiere apex og seige. 

    Ea kan sikkert lage sesong pass, og selge nye spesialister hvert sesong og ikke å snakke om skins. 

    Det gjelder å tjene mest mulig, de av oss som har spilt andre battlefield kan jo si at dette er feil. Men ea satser på nye battlefield spillere som ikke vet noe bedre. 

  3. Theo343 skrev (21 minutter siden):

    Håper det også kommer til PC slik som Days Gone. La det selge litt på PS5 først. 

    Jeg som en playstation bruker siden playstation 1, er veldig for å lansere spill på pc. 

    Vi snakker om utrolige gode spill, som jeg syns flere skal få glede av som jeg gjorde. 

  4. Jeg har alltid vært kritisk til anime generelt, fordi jeg har tenkt at det er noe for kåte tenåringer. Så første episode av berserk anime fra 97 hjemme hos en venn i starten av 00.

    Ble hekta, har sett berserk anime flere ganger og lest manga. Helt enig med at berserk univers har ingen klart å gjenskape.

    Takk til Miura for at han delte noe så unikt og vakker led resten av oss. RIP

     

  5. Jeg som en 35 åring har ikke energi eller motivasjon til å oppføre meg som en tastatur kriger for en konsoll.

    Jeg har alltid syntes at det er synd at spill blir låst, noen av mine favoritt spill er ps eksklusiv og da landet jeg på ps5.

    Skulle ønske at god of war og last of us ble lansert til pc, sånn at flere får spilt den. Liker personlig at ms lanserer spill på pc, sånn at jeg får spilt evt nye dishonoured når den kommer ut.

    Jeg syns at de begge konsollene er viktige for oss gamere, fordi det skaper sunt konkurranse. mere av det, men mindere av låsing av spill.

    • Liker 6
  6. XtaZ skrev (2 timer siden):

    Viktig å huske på at Bethesda kjøpet ikke var gjort for å selge konsoller men GamePass, uansett hvilken plattform det blir på. Om det har en bieffekt av å selge flere konsoller er jo veldig mulig og sansynlig, men nå er uansett ikke konsollsalg ikke en så viktig greie som det var før i tiden og har vel strengt tatt ikke vært det på mange år, så det er ikke noen stor prioritet for MS.

    Hmm kanskje, tror nok at Microsoft vil selge så mange konsoller de kan fordi steam og epic dominerer pc markedet. 

    Jeg kan ikke se at gamepass blir lansert til playstation  platform. Hvis den gjør så kommer den til å kannablisere playstation shop og ps now. 

    Jeg er litt interessert i å høre hva andre playstation 5 brukere tenker om zenimax kjøpe, og at gamepass tjenesten er så mye bedre enn noe playstation 5 tilbyr. Jeg selv har en ps5, og må nok si at xbox er bedre valg pr dags dato. 

  7. KirbyPoofer skrev (På 9.3.2021 den 15.45):

    Det er jo bare helt fantastisk! Nydelig for Microsoft å skaffe seg TES eksklusivt! Wow, dette er så stort. Gleder meg som en unge til TES6. 🤩 Tror at med dette så vant Microsoft konsoll-krigen når det gjelder spill.

     

    Det er litt tidlig å si hvem som vinner konsoll krigen. 

  8. Som en ps5 eier så må jeg si at bethesda kjøpet av xbox er en stor blow mot Sony. Jeg ser på gamepass og nye xbox pluss kjøpet av en stor studio, virker som Microsoft har lært av feilene de gjorde i forrige generasjon. 

     

    Spesielt gamepass hos xbox er mye bedre enn ps now. Sammenligner du gamepass med ps now, så vinner gamepass overlegent. Dette er et område jeg føler at Sony må ta igjen xbox må. 

     

    Blir ikke overrasket hvis microsoft selger like mange enheter som sony i denne generasjonen. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...