Gå til innhold

Perja123

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Perja123

  1. Det som har vært mest ønskelig for meg er å ta fagskole i Trondheim innenfor elkraft på to år, og deretter ta bachelor på elektro ingeniør på NTNU, hvis dette er mulig. Eventuelt tatt elkraft deltid på løkken og deretter bygge på. Dette vil sannsynligvis kreve et intensivkurs, noe man ikke kan ta i Trondheim. Vil det være meget vanskelig å opprette et samarbeid med Ålesund for å kun ta forkurset der, for så å ta det siste året som vanlig i Trondheim?

  2. Hei, jeg er for øyeblikket lærling og jobber offshore i 2-4 turnus. Jeg har tatt fagbrev som automatiker og går i lære for å ta elektrikerfagbrevet. Samtidig som jeg jobber har jeg lyst til å ta videre utdanning, og har som mål å ende med en bacjelor innen relevant fag.

    Etter litt undersøking viser det seg at det er mye mer krevende og mindre fleksibelt å ta en bachelor på siden av jobben, jeg er derfor interessert i å vite om jeg kan ta fagskole mens jeg jobber nå og ta et kurs for så å bygge direkte på til en bachelor, noe snøen mener er fult mulig.

    Etter å ha ringt litt rundt har jeg fått motstridende svar og lurer på hvilke muligheter jeg har.

    Er det mulig å ta fagskole og bachelor en plass hvor de ikke tilbyr forkurs, men ta forkurset en annen plass?

×
×
  • Opprett ny...