Gå til innhold

wiktorix

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wiktorix

  1. Pc Lynet skrev (10 minutter siden):

    Nei, nei, nei 

    Disse har felles lager med 100 andre butikker. 

    Leverer sjelden RTX skjermkort samme som Mulitcom. 

    Har du hørt/lest om noen som har bestilt rtx kort fra de? Står at rtx 3070 pny forventes på lager i morgen. Burde jeg kjøpe det? 

  2. Hei, ønsker å få tak i et rtx 3070 kort og fant denne nettsiden. Har noen brukt den nettsiden? På Brønnøysundregisteret fant jeg ut av at de har bare 2 ansatte... Vil ikke bli svindlet, derfor spør jeg her:) 

  3. zanta skrev (35 minutter siden):

    Hvordan ble den sendt? Har du sporingsnummer eller ble den sendt som brev? Det kan ta opptil 1-2 uker i frakt, så vent noen dager før du gjør noe. 

    Ville ha den sendt med sporing fra posten for 150kr. 

    • Liker 1
  4. Hei, var på utkikk etter en mobil og kom borti en Samsung s10+. Kontaktet selgeren og han sa at 2500kr + frakt var greit. Sa da sa han at 2000kr nå og resten når jeg får mobilen. Da sendte jeg pengene og han sa at han mottok de og sender mobilen på kvelden. To dager går og får ingen svar. Begynner å ringe han fra forskjellige nummer men han svarer ikke. Jeg betalte med vipps og han var en verifisert finn bruker med bankid. Den eneste informasjonen jeg hadde om han var tlf nummer, adresse, vipps. Spørsmålet er om jeg kan få tilbake de pengene? Dekker forsikringen det? Betaler banken, vipps, Finn, osv tilbake pengene mine? Hjelper det å anmelde? 

  5. Pc Lynet skrev (1 time siden):

    Komplett kastet grafikkortet ditt og esken. Du fikk ett nytt pusset opp(refurbished) fra fabrikk. Derfor ikke original emballasje. Hvis du er samler bør du ikke sende noe til Komplett eller andre. Du har en dårlig sak.

    Hvordan kan jeg ha fått refurbished grafikkort hvis serienummeret er helt likt? Er det mye jeg spør om her? Så I følge deg hvis en samler har problemer med produktet sitt har han ikke rett til å få tilbake det han sendte? 

  6. Hei, sendte grafikkortet mitt til komplett fordi jeg fikk artefakter I spill og var dårlig i spill. Leste at jeg må sende det med emballasje som jeg fikk grafikkortet i. Så jeg sender grafikkortet mitt (rtx 2080 ti rog strix) tre uker går og de får fikset det. Men når jeg åpner esken begynner jeg å bli litt forbanna. De sendte selve grafikkortet i en brun post boks med bobleplast. Jeg kontaktet de og de forklarte at esken er mest sannsynlig kastet. Der ble jeg skikkelig frustrert. Jeg betalte 12500kr for grafikkortet for 1,5 år siden og får tilbake ett kort som ser ut som det har vært kjøpt på finn fra en bitcoin miner. Uten esken bortfaller garantiet da jeg har jo ikke original emballasjen. Men nå er da spørsmålet, kan jeg kreve erstatning eller få tilbake pengene? Ingen gidder jo å kjøpe ett så dyrt grafikkort uten boksen det kom i... Men det stopper ikke der, pcie braketten som skruene skrus inn i var bøyd, men den bøyde jeg tilbake. Fortsatt er der litt bøy. Kan jeg klage til forbrukerrådet? Håper jeg får noen gode svar fra dere:D

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...