Gå til innhold

RTXpensive

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RTXpensive

  1. KjellV skrev (1 minutt siden):

    Dustin gjorde det hos meg på 4 ordrer der jeg måtte betale via en alternativ løsning som de testet ut. De rundt 20 andre ordrene i år har de bare kjørt reservasjon som så har blitt borte igjen.

     

    Noen som vet om det er mulig å finne serienummer på ordre fra Komplett eller Netonnet? Har som mange andre her fått like kort fra flere butikker og vet ikke hvem jeg skal sende i retur til..

    Kort som er nye som du ikke skal ha?

  2. DuffyKey skrev (1 minutt siden):

    Har også handlet mye fra Proshop det siste halvannet året, har vært godt fornøyd med det. Stort sett blant de billigste (om man handler nok til å få gratis frakt), og har et enormt utvalg. De har også forholdt seg til det som er vilkårene når bestillingen blir gjort. Jeg bestilte 2 x 3 RTX 3060 Ti da det var maks 3 stk per bestilling. Og nå som de har gått over til maks én per kunde, så har de likevel levert begge ordrene. Mener jeg har lest at andre har fått kansellert ordre fra andre nettbutikker etter oppdatering av "policy"?

    De er vel også den eneste nettbutikken som er transparente når det gjelder grafikkort, både fra Nvida og AMD, med den lista de har med antall bestillinger og hva som kommer inn den nærmeste tiden. Også er det vel en av kundeservice-folka deres som oppdaterer status på ordrer i en forumtråd et eller annet sted.

    Når det er hundrevis eller tusenvis som prøver å få tak i 20-30 kort som blir sluppet, så er det ikke rart at de går fort unna. Da de hadde noen Gigabyte RTX 3070 GAMING OC på lager for en ukes tid siden fikk flere bestilt, og der er det nå 200 som står på venteliste..

    Fint med listen om innkommende ja, men erfarer så langt at den er lite pålitelig. Fått kort hvor det har vært nevnt null om at de var på vei inn. 

     

×
×
  • Opprett ny...