Gå til innhold

LimitedHeatCooks

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LimitedHeatCooks

  1. 27 minutes ago, listen said:

    Det er bra med fokus på det ja. Kudos til de nettbutikkene som prøver å komme med løsninger som gagner kundene. Slike produkter får de jo solgt uansett. Men for å få virkelig sving på det, så burde jo skatteetaten tatt en titt på disse LH-folka. Ref screenshots fra PS5 og joggesko som de kjøper, så bør de jo tjene ganske greit på dette. Lurer på om de faktisk betaler skatt og har dette som en business? Jeg liker det jo ikke, men de kan i det minste betale inn til fellesskapet på lik linje med andre. Et skattevesen som ikke får inn det de har krav på har nok mer å slå i bordet med enn en nettbutikk.

    On topic: Basert på svaret som kom fra nettbutikkene så bør det vel dryppe litt PS5'er fremover også da, om ikke alle salgene blir sendt ut.

    Må bare sies at LimitedHeat og LimitedHeatCooks er to helt ulike ting.

    Den relevante her er Cooks, dette er en service vi tilbyr til medlemmer. Vi bak LimitedHeat og LimitedHeatCooks følger norske lov og betaler sefølgelig skatt,mva og det som skal til. 

    Vi har derimot over 150 medlemmer og kan ikke styre hva de velger å gjøre med sin gevinst, skattemessig. Noen velger å være med for å få tak i sko/klær/ps5 for seg selv (som er hovedmålet med gruppen, å hjelpe de som vi få tak i limited varer) mens andre naturligvis utnytter informasjon de får, og driver dette som næring. 
     

    Vi holder også avstand fra alle kommentarene som blir gitt rundt omkring og vil legge trykk på at dette ikke er oss, men våre medlemmer, og er som sagt noe vi ikke kan kontrollere.  
     

    Det må også sies at ingen har brukt script/bots for selve kjøpet, da dette ikke trengs. Når de er tilgjenlig har våre medlemmer nok av tid for å kjøpe manuelt. 
     

    Dersom dere lurer på noe er det bare å spørre enn å spekulere. 
     

    MvH LimitedHeatCooks Staff 

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...