Gå til innhold

Fiddy

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

Innlegg skrevet av Fiddy

  1. Ali1611 skrev (5 minutter siden):

    Er det verdt å bruke distill? Og tror dere power får imorgen?

    Fikk kjøpt i dag, takket være Distill. De fleste butikkene annonserer ikke når de slipper nye konsoller og da er det gull å ha et verktøy som sjekker for deg. Power hadde vel slipp i går, så lite sannsynlig. Men aldri si aldri. 

  2. BenWhittaker skrev (2 minutter siden):

    Er det "offisielt" at det kommer digital versjon neste uke? :)

    Yes. De bekreftet dette i mailen til de som ikke vant rabattkode:

     

    "Du ble dessverre ikke utvalgt i trekningen om å kjøpe en PS5 denne gangen. 

    MEN.. Fortvil ikke!
    Vi har også fått en levering på PlayStation 5 Digital Edition, og vi ønsker at du som deltaker av konkurransen skal få sjansen til å kjøpe en av disse. De som ikke vant denne runden er dermed automatisk med i trekningen av muligheten til å kjøpe en PlayStation 5 Digital Edition neste uke.

    Ettersom du har blitt medlem av vår kundeklubb behøver du ikke å foreta deg noe mer. Du vil bli kontaktet per epost 18. februar med informasjon om du vant eller ikke. "

  3. Til dere som nærmest har gitt opp med å få tak i en konsoll: 

    Fikk i dag bestilt fra NetOnNet OG jeg rakk å tipse en kompis etter bestilling. Han fikk også kjøpt. Anslår at vinduet var på 3-4 minutter her. 

    Mine tips er: Sett opp Distill, med 5 sekunders refresh. Finnes egen tråd med guide på dette. Opprett konto og forbli logget inn i nettbutikkene, slik at adresse er lagret. Velg Faktura, for å unngå at tid går tapt til å legge inn kortinformasjon etc.

    I forkant gjorde meg også kjent med hvilke steg du må gjennom etter at du har lagt et produkt i handlevognen, ved de ulike nettbutikkene. 

    Små ting, som ga resultater. 

    Lykke til! 

     

    • Innsiktsfullt 2
×
×
  • Opprett ny...