Gå til innhold

H3rman

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

Innlegg skrevet av H3rman

  1. 34 minutes ago, Iki said:

    For øyeblikket må du bruke hodetelefoner.

    Koblet til med kabel eller USB (USB dongle for trådløse)

    Om du har surround anlegg vil du få vanlig surround lyd.

    Yes, koble hodetelefonene til audiojack-utgangen på DS kontrolleren og man er good2go :) Litt kjipt med ledningen, men opplevelsen er definitivt verdt det! 3D audio fra stereo-høyttallere kommer fortløpende, samt videre surround konfigs. Opplevelsen vil uansett ikke bli like god som med hodetelefoner.

    30 minutes ago, Nimrad said:

    Og så har du Nintendo i andre enden som ofte ikke tar seg råd til stemmeskuespillere på noe språk som helst en gang.

    Det handler nok ikke kun om penger, da håndtering av diskplass er en vesentlig del mtp. det begrensede internminnet og majoriteten har et 32GB SD kort.

  2. Du får prøve å gi det noen forsøk til 🙂 Fra og med kommende fredag så har jeg mulighet til å hjelpe deg til Act 2 gjennom Share Play hvis du er interessert. Har egentlig tenkt en stund på muligheten til å tilby folk hjelp for å komme gjennnom sekvenser i spill som er vanskelige mot donering til valgfritt formål. Har holdt på med det en stund over Discord med å gi ting i spill som eksempelvis Penetrator Set - Demons Souls, power-lvling osv. mot donasjoner. En fin måte å hjelpe både de som ønsker hjelp i et spill og frivillige organisasjoner🙂 

  3. On 5/23/2021 at 5:19 PM, Tor Rasmussen said:

    Jeg er som deg et stykke inn i Biome 3. Akkurat samme opplevelse. Time på time med grinding som fort ender i et sort hull.
    Har vel brukt ca 27 timer på spillet nå. Blanding av frustrasjon og mestring. Men begynner å bli for langt mellom mestringsopplevelsene.

    Følger også at spillet ble vanskeligere i Biome 1 etter oppdateringen som kom tidligere i uken.
    Enkelte fiender virker langt mer aggressive og raske.

    Jeg kom meg greit frem til biome 3 og så stagnerte det uten at jeg hadde progresjon selv. Brukte mer enn dobbelte av tiden med biome 3 enn 1 + 2. Tipper at minst 80% av antall deaths er i biome 3. Hadde jeg ikke hatt så mye erfaring med vanskelige spill så hadde jeg nok droppet ut. Jeg vet ikke om du har spilt Sekiro, men Returnal klikket litt på samme måte der jeg fant ut av hvordan jeg skulle spille mot fiender, hvor de spawner osv. samt aggresivitet osv til hvert biome. Spill aggresivt ved å dodge mye mot fiender og prosjektiler, hopp helst minst mulig og bruk nærkampangrep mye så vil du med tiden få mer kontroll og beherske gampeplayet bedre.
     

    9 hours ago, vampyrica said:

    Mercenary mode virket kjedelig men min score baserer seg ikke på den eller multiplayer(ikke testet heller). Rakk å gjøre 4 brett så er vel halvveis og mulig jeg fullfører idag eller imorgen, mangler kun 2 trophies så like greit å få dem gjort nå som jeg endelig ble ferdig med Mass Effect serien igjen. ☺️

    Jeg syns faktisk Mercenary mode var overraskende kult med planleggingen og gjennomføringen. Du må huske hvor og når fiender spawner, hvor det er loot osv. samtidig som at du må inn i en flyt for å opprettholde streaket. 1-4 var veldig greit, spesielt med våpenutvalget. 5-8 var de jeg sleit med. Brukte pistol og magnum, men ser at enkelte bruker kniv, flash og skillen masamune. Fikk en lightsaber etter å ha gjort alle, men den får jeg ikke mye bruk for gitt. Ellers så er gameplayet i RE ganske clunky og tregt etter min taste, men det gjør jo at det blir mer nervepirrende med fiender i nærheten😁

  4. Heldigvis så har firstparty fått tidlig tilgang på PS5 dev konsoller, så både GT og GoW er trolig utviklet med hovedfokus på PS5. Selv er jeg ikke bekymret for at det vil gå ut over kvaliteten når firstparty titles ikke har managere og investorer som pusher i like stor grad på utgivelse. Jeg er heller bekymret for utsettelser. Ta gameplayet til Horizon Forbidden West som et eksempel. Hvordan de skal klare å få det spillet til å kjøre på base PS4 er helt fjernt for meg, men det bryr jeg meg fint lite om når det ser så bra ut på PS5! 😅

  5. Quote

    Videre forteller de at spillet er så å si klart, men at de ser for seg september som en sannsynlig slippmåned.

    Hva i alle dager er grunnen til å vente helt til september hvis spillet er "så å si klart"? Er det ikke større sannsynlighet for å selge flere eksemplarer hvis de slipper spillet i sommer (juli, eller august) når folk fortsatt bruker mye tid foran skjermen, har ferie og det er dårlig vær?

  6. On 5/11/2021 at 10:48 PM, vampyrica said:

    Ja må si meg skuffet over RE8 selv om det er bra nok, men savner skrekk og de syke tingene fra 7. Holder på med hardeste vanskelighetsgrad nå, så må jeg ha et kjipt run senere for en trophy for en er å ikke bruke 10000 på et run, så kjøpte jeg magnum reciepe i starten til 10000 og tenkte ikke på det før jeg var 2/3 ut i spillet. 
    men bli ferdig med siste vanskelighetsgrad først, så teste mercenary imorgen. 
    Tenkte platinum før Mass Effect fredag men rekker ikke det, så får fortsette etter jeg er ferdig med det, savnet å spille det så skal bli gøy selv om jeg hater de siste 20 minuttene som ødela historien, men frem til det er det et stort mesterverk uansett. ☺️

     

    De fleste jeg har snakket med er veldig fornøyd med RE8, men ikke RE7. RE7 var mitt første RE spill så er ganske fersk i sjangeren. Har spilt RE2 og RE3 før RE8. Syns RE8 er hittil det beste. Gleder meg til remake av RE og RE4. Jeg sleit skikkelig med RE8 Mercenary mode på PS5. Er helt ELENDIG i FPS spill med kontroller, dessverre. Brukte 3-4 timer på å klare det. Syns Village of Shadows gikk veldig fint i forhold, selv om jeg ikke fikk tak i Magnum før i slutten av spillet.

     

    On 5/21/2021 at 5:06 PM, Lokiboki said:

    Elsker spillet så langt. Drept de tre første bossene og kom meg videre til 4 boss før jeg nok en gang måtte sette maskinen i restmode før leggetid. Da er det jo helt fantastisk at det var kommet en update som gjorde at jeg måtte ta hele biome på nytt! 😕

    Kjipt, men biome 4 og utover er heldigvis bedre enn førstedelen etter min mening. Jeg opplevde biome 3 som det vanskeligste i spillet pga åpent landskap og de helvetes dronene. Erfaringen min etter 30 timer og 3-4 gjennomspillinger er at det lønner seg å løpe forbi det man kan og håpe på bra nok loot før boss. Dvs. at jeg heller bruker 20-30 min på å komme frem til boss med grei loot og gi det ett forsøk enn å gjøre alt og bruke 60-90 min når forskjellen kan være ganske liten. Sannsynligheten for å klare det etter min mening er mye høyere hvis du klarer å prøve 3 ganger på samme tid som du bruker på et fullverdig run.

  7. Jeg tror faktisk jeg ville ha spilt Returnal med kontroller om det var på PC også. Det er ikke nøyaktigheten som er viktig i motsetning til skytespill som CS, CoD osv. Så da blir det mer behagelig etter min mening med kontroller.

    Ble akkurat ferdig med alle bossene og er overrasket over at jeg opplevde veien fra planet 1 til boss #3 som det vanskeligste i spillet. Der døde jeg minst 30 ganger, mens for act 2 så døde jeg kun 1 gang (mellom boss #4 og #5). Så de siste to bossene klarte jeg på første forsøk. Spiller gjennom alt på nytt for "hemmelig slutt" (act 3). Opplevde min første krasj som gjorde at jeg mistet nærmere 2 timer med gameplay da jeg clearet alt innhold for planetene 1-4. Skjønner godt at folk blir ekstremt forbanna når det skjer! Kan ikke forestille meg hvordan jeg hadde reagert hvis det hadde skjedd med en av sekvensene jeg hadde på 3-4 timer.

  8. 3 hours ago, Ghost pirate LeChuck said:

    Tusen takk for utdypende bra svar. Dette var spikeren i kisten for dette spillet for min del. Kanskje jeg kjøper det senere på et tidspunkt til 50% tilbud eller noe. 
    Nioh 2 er bra. Var level 640 før jeg slettet det. spillt det så alt for mye :) 
     

    Det skal sies at eneste sted jeg har stanget hodet skikkelig i Returnal hittil er veien fra planet 1 til 3 for å ta boss #3 pga flyvende "bombefly" osv. Ellers har jeg følt en fin progresjon. Planet 4 og boss #4 klarte jeg på første forsøk. Tilsvarende mestringsfølelse har jeg ikke kjent siden Sekiro da andre spill som Nioh, DeS osv. så kan man lvle forbi dersom en møter på en vanskelig hindring. Så anbefaler så absolutt spillet. Kjøp det hos Elkøp til 500 og dersom du angrer så selg på Finn til samme sum.

    Ellers har jeg har noen tips som er et must for å redusere frustrasjonen.

    Gameplay

    1. Løp helt til der du kan kjøpe varer. Dersom "astronaut-figuren" ikke kan kjøpes, start på nytt.
    2. Kjøp deretter stor healing potion og evt. 25% økt mengde liv hvis du ønsker.
    3. Når du har bra gear og tingene ovenfor så bruk 6 ether til å lage en backup av deg ved "Reconstructor" som gjør at du får en ny mulighet dersom du dør på planeten der bossen er.

    Instillinger:

    1. Sett siktehjelp til "Høyt".
    2. Sett "for å spurte" til "Spurt alltid".
    • Innsiktsfullt 1
  9. Det er kun ether som blir med, ikke de to andre enhetene. Hva mener du med checkpoints? Jeg starter fortsatt ved skipet og må komme meg fra binom 1 til 3 (dropper å ta turen innom 2). Vet at jeg unlocker ting fra bosser, men det tar fortsatt lang tid å komme tilbake for å ta bossene på nytt... Hvordan vil våpnene være bedre? Du låser opp flere, men ferdighetsnivå-progresjonen er vel den samme?

    Jeg hater å ikke klare ting og jeg kjenner at det faktisk har blitt et problem med Returnal. Så jeg ser meg nødt til å prøve igjen.. 3,3% har klart boss #3, og jeg burde være en av de gitt erfaringen jeg har med Soulslike, Outriders, Remnant osv. Jeg trøblet meg nylig gjennom DS på PS5 med et såklart Monumental run (SL1 WL1, no magic osv.), men der kan jeg prøve og feile. Det har jeg ikke mulighet til i Returnal dessverre.

  10. Det er svært lite du får med deg som er permanent fra hvert run. Om jeg prøver 5x ganger til for å klare boss #3 så får jeg ikke med meg noe annet enn ether. Simulation har jeg allerede spilt 4 ganger i dag og det gir meg ingen verdens ting annet enn 5 ether ved første gang (hver dag). Det hjelper meg ikke til å lære meg bossene og hvordan jeg f.eks skal klare den siste forbanna fasen til boss #3. Man blir så redd for å dø og ikke klare bosser i spillet at det frister mer å sjekke guides på YT for bossen før man prøver først siden man mister så mye ved å ikke klare det.

  11. Det varierer, men det blir mye mer enn 30 min, et kan jeg garantere deg! Selv er jeg allerede lei etter 9 timer spilling når det tar så lang tid å komme seg tilbake til der man døde! Jeg brukte to timer på å komme meg til tredje boss som var mitt første forsøk og pga elendig drops, samt at jeg startet med rundt 90% liv (av 140%) så klarte jeg AKKURAT ikke bossen på fase 3 med mindre enn 20% liv igjen. Skal jeg prøve boss #3 igjen på andre forsøk så er det helt sikkert at jeg minst kommer til å bruke 1-1.5t for å komme meg dit med decent gear. Får jeg ikke bra nok gear så er det ikke sikkert jeg klarer det, og da kan du gange tiden med to. Det har drept moroa for meg helt. Jeg klager ikke over at spilelt er vanskelig, men det er jævelig frustrende at man må spille om så mye på nytt fordi man ikke klarer noe første, andre, tredje osv. forsøk.

    Så da står jeg ovenfor et tøft valg. Skal jeg spille passivt, kjedelig og pine meg selv gjennom de samme (kjedelige) banene for å komme til bossen slik at jeg kan ta den, eller skal jeg la spillet ligge. Hittil blir det sistnevnte. I alle fall enn så lenge da jeg bare blir frustert og forbanna av å tenke på spillet. Heldigvis er jeg ikke ferdig med siste DLC av Nioh 2 enda på DotW så da får jeg en liten pustepause.

  12. Jeg er en relativt fersk gamer og kjøpte en rimelig gamingmus i høst (NOS M-600). Problemet er at jeg syns den støyer en god del fra klikkingen. For meg så er støy et viktig punkt for kjøp av ny gamingmus, men jeg ser at dere ikke nevner noe om det. Vil dere se nærmere på det i samletesten eller er støy helt uaktuelt?

    Min oppfatning er at støy fra gamingartikler aldri før har vært mer relevant da "alle" er hjemme og det for mange kan bli en sjikane.

    • Liker 1
  13. Hvilken sum anbefaler dere at jeg bør tilby på Finn for å låne en PS5 i en ukes tid? Jeg skjønner at noen er skeptiske til forslaget, men jeg har heldigvis over 100 anmeldelser på Finn.no og er villig til å legge igjen førerkort i perioden.

    Jeg er helt Souls-fanatiker og det river i sjeler at jeg enda ikke har fått muligheten til å spille Demon's Souls😪 Er en PC-gamer ellers (Har så klart PS4 Pro), så det er kun PS5 eksklusive spill som er viktig for meg. Jeg må vel skaffe meg en PS5 en eller annen gang senere uansett pga. oppfølgeren til God of War osv😙

×
×
  • Opprett ny...