Gå til innhold

slijkie

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slijkie

  1. On 3/10/2022 at 1:09 PM, Kjell Olaf Winther said:

    Nå, på Vsport+, fra Bahrain, bare norsk lyd på parabol. Men mener å huske at det bare er på UHD kanalen at man kan ha flere lydspor.

    Stemmer, ofte bare på løp utsendinger er det flere spor.

    Denne helgen første løp! Endelig! 🥳

    • Liker 1
  2. 4 hours ago, Kjell Olaf Winther said:

    Ikke noe problem å bytte språk fra norsk til svensk, dansk, på parabol. Formel 1 har vært sendt i Dolby Digital EX 5.1 i mange år, på UHD kanalen, som også er tilgjengelig på Allente boksen og Altibox fiber.

    Lydmiksen er litt forskjellig fra løp til løp, bane til bane. 

    Har du mulighet å sjekke om Nederlandsk nå er med neste løp? 😇

  3. Hei,

    Jeg lurer på om det er noen Viaplay brukere her som ser på Formel 1.

    Jeg er Nederlandsk og leste Viaplay skal levere Formel 1 i Nederland også, det er supert. Men…

    Fordeler for å ta Viaplay i Nederland er prisen. En hundre lap per månden istedet for over 300, og al andre nonsense på Viaplay er jeg ikke interessert i. Det er bare ett problem, det er 1080p/50fps i Nederland. Akkurat som F1TV Pro. Ikke noe interessant å skifte da.

    Store fordelen å ta Viaplay i Norge er kvaliteten. Jeg leste det sendes ut i 2160p/50fps. Men nå lurer jeg på, er det flere lydspor på strømmen? Uttenfor Norsk, er det svensk eller engelsk? Og nå lurer jeg naturligvis på om det Nederlandske lydspor, som NENT, eieren av Viaplay har tilgjenglig er også mulig å velge på strømmen eller på Viaplay Sport UHD gjennom parabol.

    Kan noen brukere som har det sjekke det for meg i ankommende race om +/- 10 dager?

    tusen takk! 😎

     

    p.s. beklager for alle språkfeil 😅

  4. 7 hours ago, NULL said:

    KAn du si noe om hvilken PC dette er og hvilken ruter du har? 

    Første tips vil være være å høyreklokke på nettverket i oversikten over tilgjengelige trådløsnett, og der velge at man skal "glemme" dette nettverket. Husker ikke helt hvordan dette var i Windows 7.

    Tips ellers er vel å ikke bruke Windows 7 lengre.....

    Apple. 😏 (eller Linux)

    • Liker 1
  5. En annen ting å tenke på (litt ekstremt) men hvis foreksempel en person av leilighetene ser på barneporno/terroristiske sider eller annen ting men må holde seg fra, er linje eieren som får trøbbel.

    Plus hvis det ikkje er VLAN’s i hver boligner ikkje alt ‘privat’, plus at hoved eigaren av netverket kan ‘sniffe’ alle datapakker som går gjennom linjen.

    Det er naturligvis et valg. Men men…

  6. Wifi er altid ‘theorestisk’, og ekstremt mange faktorer er i spillet om å få denne hastigheten. Plus du må ha en ‘client’ som støtter den hastigheten også. (Wifi-6e)

    Men, jeg kan ha 100 Gbit netverk hjemme (kabel) og 1 Gbps internet, fordelen er hvis jeg skal sende en 100 GB fil fra 1 PC til den andere (hjemme), da kan man benytte max hastigheten.

     

  7. Jeg har 500/500 fiber nå og skal opgradere til 1000/1000 i slutten av mai.

    Jeg bruker ikkje hele linje hele tiden, men med ADSL ville jeg ha hatt det svært vansklig.

    Alle maskiner og telefoner går i en Backup til min lokale Nextcloud hjemme, det kan være 1GB den ene dagen, 25 eller mer GB den andere dagen, hver natt blir det opplastet til en datacenter (Backblaze), hvis huset brenner ned, er alt på en sikker plass.

    Da har vi alle strømme tjenester, naturlighvis er det svært komprimert, og skal det være muligt på 20 Mbps. Men… jeg liker høy kvalitet. Jeg kjøper UHD Bluray skiver og setter det på min Plex server. ~80 GB per film, da kan jeg strømme det selv til alle plasser jeg er, og kan se alle filmer/serier overalt. Prøv det på en ADSL linje med en ittebittelite opplastings hastighet.

    Og til slutt, jeg jobber mye hjemme pga pandemien, og det er helt vanlig å sende/få en fil på flere gigabyte. Å sitte å vente på det er jo litt rart.

    Jeg kan fortsette met hundrehvis av ting du trenger mer hastighet for, men til slutt er det bare avhengig av personen. Den ene ‘trenger’ mye mer, den andere mindere. Derfor er det bra at ‘valget’ er der. 🙂

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...