Gå til innhold

Trønder-Truls

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trønder-Truls

  1. dengelgen skrev (Akkurat nå):

    Resultatene "henger" jo, tror de seneste tallene er fra tester som er gjort på onsdag, på fredag og lørdag skal de med milde eller ingen symptom testes, så håper at antall smittede går drastisk ned over helgen, 50 % av innbyggerne sitter i karantene (!)

    Ser i avisa i dag at folk i nabokommuna Eidfjord er forbanna for at de fra Ulvik må til Eidfjord for å teste seg. De er jo redd for å bli smitta

  2. DaniNichi skrev (13 minutter siden):

    Hvorfor ? Fordi media scorer masse frykt poeng på poste om vært jævla tilfelle av covid-19 som har en litt annen spike profil.

    Nei, men fordi den nye mutasjonen smitter hyppigere samtidig som vi i Trondheim ikke har vært så flinke til å overholde smittevern. Selv bor jeg for tiden i Spania men har fulgt nøye med på hva som skjer på hjemlige trakter.

     

     

    • Liker 1
  3. HelenaN skrev (7 timer siden):

    Har ikke vært ved fjorden på flere månader, men har lest at det ofte er is ved Øysand siden Gaula har utløp der og gjør vannet mindre salt og det pleier jo å være en del å fotografere der hele året.

    Håper fler kan bli med! Tror det vore fint å ha treff nå når smitten er lav igjen (ca 30/100.000 idag leste jeg), for det kan jo bli verre igjen snart om vi får hit "mutantsmitten". Jeg får skyss av Lars, så det er fortsatt ledig plass i RambaZamba sin bil.

    Jeg stiller for første gang.

  4. PlaCBo skrev (På 11.6.2008 den 11.26):

    Tenkte det var lurt å starte en ny tråd (istedenfor Melhus-tråden) for å avtale møter for fotografer i og rundt trondheim.

     

    Jeg slenger like godt ut en dato med en gang så vi har et utgangspunkt for å avtale mer.

     

    Søndag 22 juni, klokka 15

     

    Vi kan møtes en plass i midtbyen - da er det både lett for folk i grisgrendte områder å komme, og det er flott utgangspunkt for flere flotte lokasjoner(domkirka, havna, bakklandet etc)

     

    Jeg kunne for min egen del tenkt meg å ha fokus på bruk av eksterne blitser (Strobist-style)

     

    Hørte rykter om at devisor kanskje hadde noen som ville stille opp som modell ?

     

    (edit: la inn tidspunkt)

    Et godt initiativ, selv om dette var for noen år siden.

×
×
  • Opprett ny...