Gå til innhold

Zatass

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zatass

  1. Trønderbart skrev (3 minutter siden):

    Har ikke fulgt denne tråden over lang tid, men kan tippe jeg forstår hva du mener. Samtidig er det jo sannsynlig at flere skal slippe ettersom Power danmark har fått, og Power Norge har konkurranse om køplass nå i dag. Om svaret fra Newman er et troll, må jeg si det er et kvalmt et for oss med jobb og unger som skal forsøke å bestille 1 til ungene. 

    Joda jeg skjønner hva du mener. Men flere av oss har vært med hær siden desember. Og det er alltid noen som spør på kvelden om hvem som slipper i morgen, å hver morgen er det noen som må spørre hvem som slipper idag. Hver gang får de som svar at ingen vet noe eksakt, så jeg kan også skjønne at folk blir lei av å få spørsmål om det samme hele tiden. Vil tro at flere har e-post varsling når det kommer nye innlegg hær. Jeg selv må ihvertfall rett på telefon nær jeg hører det plinger😁 så jeg må være så ærlig å si at jeg kan skjønne begge sider🤔

    • Liker 2
  2. HansHenrik02 skrev (1 minutt siden):

    Men hva skal de gjøre da når de ser 500 000 deltagelser. Starte på nytt eller gå igjennom manuelt. Ender jo bare opp at de slipper alle til førstemann til mølla så kan Limited Heat eller hva de heter bare skaffe seg flere og flere 

    De har jo fått dette til å funke i Danmark og Svergie. Vi kan vell ikke gjøre annet enn å melde oss på å håpe at det blir oss. Eller?

     

    • Liker 1
  3. Pære- skrev (Akkurat nå):
    HansHenrik02 skrev (3 minutter siden):

    Tror ikke det hjelper så mye at Elkjop har raffle. Har sett scalpers allerede på plass med 70 000+ e-poster og kontoer på elkjop. Så har de laget scripts som entrer alt for de. Får bare håpe på Power nå. 

    Jeg håper virkelig ikke at dere tror på alt dere leser :) Hvis jeg ikke husker helt feil sa vell Elkjøp selv at de hadde 60 000 som var inne på lanseringsdagen. Jeg håper for gud skyld at Elkjøp da er såpass snar tenkte, at hvis de får 150 000 påmeldinger til denne runden så skjønner de at noe er galt. Det er så mange hær inne som tror på absolutt alt de hører leser. Ikke rart folk kan bli stresset :) 

  4. bakskj skrev (1 minutt siden):

    Teorien min er fremdeles at coop, elkjøp og power (de tre store) samler opp lageret sitt før de legger ut noe mer.
    Å legge ut 15 maskiner f.eks vil jo være bare tull og nesten skape mer trøbbel med nettsider, innkommende henvendelser o.l. enn å legge ut flere hundre som de gjorde ved de forrige slippene sine.

    Tror du har helt rett i det. Men ser for meg at de store som du kaller de får flere en 15 i en levering, når disse små sidene får 15. Tipper de legger ut ps5 over helgen :)

×
×
  • Opprett ny...