Gå til innhold

Freebirrrd

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Freebirrrd

  1. Les mitt innlegg i denne saken, bl a til deg, KILLER, som tydelig har hatt med Effekt å gjøre:

    http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=291981

     

    Meningsløst firma, der det er ledelsen som føkker opp arbeidsvilkårene for de som jobber der. Det er som det blir nevnt her, flaut å snakke med folk som ringer inn, og måtte unnskylde deg ovenfor en ledelse som du hater!

    Supportarbeidere, teknikere etc gjør en fin jobb, om det bare ikke hadde blitt satt som krav at de må løse "så og så" mange saker pr dag, eller ha "så og så" mange reparasjoner.

     

    INNSPILL!

  2. Hei dere

     

    Jeg kan si dere at jeg inntil for kort tid siden jobbet i lekebutikken, Effekt IT Service...og ja, mye av den kritikken her på forumet er korrekt. Grunnen til dette er at vi ansatte i firmaet blir rævpult av en ledelse som er inkompetente.

    Det er endel dyktige folk i Effekt, men disse får ikke lov å snakke med kunder da de kun skal konsentrere seg om å tjene penger inn til firmaet.

     

    Vi var faktisk i en periode på akkordlønn på supportavdelingen her, altså betaling pr løste sak for kunden. Vanvittig egentlig.....

     

    Vil bare si dere at det er administrasjonen i denne bedriften som skal ha kjeft, de fleste ansatte er dyktige, men de blir strupet til å konsentrere seg om det ledelsen ser på som de viktigste kundene. Dette er en utrolig policy, men det ser her ut til at dette er gjeldende i Effekt.

     

    Det skal også sies at Effekt har altfor store avtaler i forhold til antall ansatte, og at dette selvfølgelig går ut over servicen til den enkelte bruker..... Ved service andre steder enn i Oslo, Bergen og Trondheim bruker Effekt servicepartnere til onsite oppdrag. Disse partnerene er ufattelige inkompetente, og skal også ha mye av skylden for dette...

     

    Jeg vil anslå at 50% av ansatte i bedriften ønsker å slutte.... Vanskelig arbeidsmarked gjør at ingen tør!

     

    Spørsmål ang Effekt ? FYR LØS !

×
×
  • Opprett ny...