Gå til innhold

krippa1970

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krippa1970

  1. For en stund gjore jeg en tabbe og lasta ned en driver som rota til maskina.Jeg fikk 2 disker i bios an en,så tok jeg ssden ut og formaterte den på htpc og fikk det same opp i bios.I dag satte jeg en ny ssd inn i maskina og klarer ikke å legge inn win7.Det som skjer er att den går inn i bios hele tiden og kommer ikke til der man skal trykk på en tast.Dvd piper men lager ikke det bråket som den brukker når den leser og etter en stund ikke en lyd.Kan den vere ferdig og ny må inn.Den vises i bios

  2. Har same som LHM1,bare min er 3,5tommer.Vill si att dete er det beste jeg har kjøpt når det kommer til hd.Den er rask fra oppstart av htpcen og starter program nesten med en gang.Dene htpcen har jeg på soveromet og jeg har en med nesten same hardwar på stua,uten ssd og den er ikke så rask som den på sv.Jeg har en server som jeg lager musikk og filmer,så den er stor nokk til mitt bruk.Har windows7 ultimate 64bits

  3. Er snart ferdig med ny tv stue og derfor trenger jeg en ekstra sat tuner, har lenge vurdert en stasjonær pc og dvd spilleren min er ødelagt....

     

    Har derfor tenkt tanken på å kjøpe meg en HTPC som skal hjelpe meg med disse tingene. Vet ikke om jeg får kjøpt slikt ferdig eller om jeg bør gå for komponenter og sette det sammen selv! Hva slags komponenter?

     

    Er det mulig å få en slik maskin til ca 10 lapper?

     

    -Må takle HD kanaler fra canal digital

    -Kunne vise bluray filmer, samt 1080p filmer fra pcen

    -DVD brenner

    -Være stabil og enkel å bruke slik at dama kan bruke den selv om jeg ikke er hjemme

    -Stillegående og fin nok for dama, det vil si enkel og sort

     

    Trenger tips, på forhånd takk

    Du får nokk den under 10000kr.Jeg har

    Zalman 160+

    Q6600

    Zalman 9500 prosesorvifte

    Asus p5-v hdmi

    Lg blu-raybrenner

    Kingston.4GB(2 stikk på 2048MB)

    Wd gp 1tb

    Den er nokk ikke den som er mest stille,men jeg vill kjøpe speningsregulator til viftene,så da går nokk lyden noe ned.Jeg har ikke fått noen klager på at den ikke er god å bruke hos min sambore.Pris på hele maskina som den er nu er melom 7500 og 8500.Uttsendene på den er som en forsterkker og vi bege likker den.Den brukes mot et samsung tv(42tommer)som har 1080p og det er helt ok i brukk.Dete er for at du kan få se at det er ikke helt umulig å få en htpc under den prisen du snakka om.

  4. Det er et meget bra oppsett.Men vre ops på at sattelitt er ikke så lett på grunn av kodigen av kanaler

     

    Det er et meget bra oppsett.Men vre ops på at sattelitt er ikke så lett på grunn av kodigen av kanaler

     

    hvorfor ? lest at man skal kunne finne alle kanalene via cd med DE kortet og riktig cam ?

     

     

    Kommer an på hvilket prg. vare du skal kjøre. Er det Windows MCE/VMC eller MediaPortal anbefaler jeg at du legger til eget skjermkort. Hvorfro Balck Edition?

     

     

    Hm, hvorfor trenger jeg eget skjermkort til mediaportal? skal primært bruke mediaportal og litt mce, at det ble black edition er helt tilfeldig,

    Det kan komme koding fra canal digital som vill gjøre det lite brukbart med htpc(paring det er at kort vill bare kune brukes i godkjente motakkere fra canal digital)

  5. Det jeg ikke vet er hvilket hovedkort jeg skal ha. Jeg satser på å ha et relativt rimelig hovedkort som passer til komponentene over.
    Jeg ville kjøpt et asus p5e-v hdmi til 1050 vis jeg ikke husker feil på nettshop.Har dete korte selv og er veldig fornøyd.

    1050 er vel ikke rimelig? Rart å slenge ut en slik "anbefaling" som ikke står i stil til prisen uten å begrunne svaret. Helt nytteløst, faktisk.

     

    Trådstarter: Kan for lite om Intel hovedkort, men vil tro de fleste passivt kjølte hovedkortene av nyere chipsett gjør nytten, om du ikke har spes. krav som SPDIF etc. Ville vurdert en WD GP disk da de er av flere nettsteder kåret til de stilleste 3.5" disker noensinne. (uten at jeg har lest for mye om de nye Seagate diskene).

     

    Har selv "hørt" en GP, og kommer nok selv til å kjøpe en slik om ny disk trenges!

    Nå er det forskjel på hva man menner er dyrt og ikke.Den dagen man vill oppgradere maskina er mange hk som har laver pris så kan man riusktere og må kjøpe nytt.En ting vi kan vere enig om er wd gp disker.

×
×
  • Opprett ny...