Gå til innhold

exceldama

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av exceldama

  1. Dudeliduu skrev (11 minutter siden):

    Jeg husker dessverre ikke helt hvordan man gjør det, men man kan skrivebeskytte celler. Slik at makroene er "utenfor" de skrivebeskyttede cellene og de som ønsker å gjøre redigeringer har passordet til de skrivebeskyttede cellene.

    Du finner det sikkert med litt google.

    Jeg har forsøkt dette, men siden de forskjellige makroene sorterer osv, tolker excel dette som en endring... dermed kommer spørsmål om passord, og da er jeg like langt.... Alle skal ha tilgang til å kjøre makroene, men bare ikke lagre når de er ferdige med å bruke dokuementet.

  2. Hei. Jeg har en utfordring som jeg klør meg skikkelig i hodet av.

    Jeg har laget et exceldokument med endel makroer, blant annet en makro som kjøres ved oppstart. I tillegg ulike filtreringer.
    Dokumentet skal ligge på fellesområde på jobb, og jeg sliter med å finne en løsning på hvordan jeg kan legge den ut skrivebeskyttet, men at det i tillegg skal være 2 stk til som skal kunne redigere dokumentet. Resten som har tilgang skal kun ha lesetilgang.
    Legger jeg inn "beskytt ark"-funksjon fungerer ikke makroene. 
    Det eneste som funker pr nå, er å huke av "skrivebeskyttet" på egenskaper i fila og fjerne denne når det skal gjøres endringer, men dette er jo en helt håpløs løsning på lang sikt...

    Har saumfart nettet etter løsning med f.eks en makro, men finner ikke ut av det. 
    Noen som har forslag? På forhånd takk.
    Det skal sies at jeg er relativt fersk når det gjelder makroer...

     

×
×
  • Opprett ny...