Gå til innhold

Arundhuti

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arundhuti

  1. Spiseforstyrrelse er et alvorlig problem, tror det er best å være ekstremt forsiktig med andres meninger, råd eller anbefallinger.

    Det er klart at det er bedre for henne å spise frokost og middag enn å ikke gjøre det og overspise i helger. Kan dere prøve å fortsette med frokost+middag for henne (selv om det er litt lite, er det sikkert bedre enn ingenting) OG noe sunnere snacks i helgen? Det er jo lov å kose seg uten usunn mat også.
    Er det mulig for dere å spise frokost eller middag sammen? Det kan også være hyggelig. En middag med lys på bordet, fin og rolig musikk og en avslappet prat er kjempekoselig, - det trenges bare ett minutt å tenne lys og slå på musikk, men det skaper en hyggelig atmosfære man kan glede seg til hver dag.

    (Husk, det er bare en mening fra en som vet svært lite om deres situasjon.)

       

     

  2. Hei!

    Det jeg hadde gjort om jeg hadde et liknende problem, er nettopp varme og dyp massasje hver dag (helst to ganger pr dag, morgen og kveld, bare husk krem etterpå). Jeg tror at du må absolutt bli kvitt spenningen. I tillegg til at den ødelegger utseende, er det absolutt ikke bra å føle det, selv om du er blitt så vant til det at du ikke merker det. 
    Altså, prøv å avslappe de musklene med bevisst fokus (fokuser på pannen mentalt frem til den blir varmere), ta en varm kompress i noen minutter, masser pannen deretter med fingrene eller med en myk børste i noen minutter. Det er mulig at akupunktur kan hjelpe, det bør virke avslappende for muskler.
    Prøv også å klappe med fingrene lett på pannen og de "problematiske" områdene slik at de blir litt rosa/rød, flere ganger om dagen. Da får du i hvert fall bedre blodsirkulasjon, og sunnere og friskere, "sterkere" hud. Du trenger ikke å bruke krem da, men helst vask hendene før du gjør dette. For eksempel kan dette gjøres etter hvert dobesøk.

    Håper dette skal hjelpe deg (jeg er ganske sikker på det faktisk) :)

    PS Jeg er litt overrasket at folk dytter deg til å få botox når du har klart sagt at dette er uaktuelt. Jeg synes heller ikke at dette er nødvendig for deg. Lykke til!
     

×
×
  • Opprett ny...