Gå til innhold

Moenet

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moenet

  1. Ermnan skrev (3 minutter siden):

    Noen som har noen tips om hvordan man kan være raskt ute når en nettbutikk får ps5 på lager? Prøvd å fått tak i denne siden den kom ut, men rekker aldri å få kjøpt når de kommer inn. Heller ikke veldig heldig med disse trekningene som Elkjøp og Power har. Takker for alle tips.

    last ned distill og få varsler i sanntid

    • Liker 1
  2. Noiz skrev (10 minutter siden):

    Fikk fra Elkjop idag, men ikkje noe kontroller, noen andre som har det problemet? Sto på ordren, at di skulle få den inn den 21. Desember og antatt levering 23. Desember.

    Men eg fikk den plutselig nå, mistenker at dette gjelder kontrollen og at elkjop bare har sendt konsollen først pga jul.

    så rart... det er jo ikke akkurat kontroller det er for lite av

  3. Charmanderiano skrev (9 timer siden):

    Noen andre som har fått denne fra CDON?

    D5692946-8DB0-479C-88BA-C9027AEDE44E.png

    føler med deg... har ikke fått denne selv (enda?)

    frykter at en lignende beskjed skal komme, og jeg refresher relativt ofte haha

    jeg bestilte ganske tidlig, kanskje etter at bundelen hadde ligget ute en time eller noe slikt, jeg betalte også direkte med en gang i håp om at det ville øke sjansene.

    jeg sendte e-post til CDON i går, så jeg vil legge ut svaret her så fort jeg får svar!

    • Liker 2
  4. Jeg tror mange er skeptiske til å forhåndsbestille siden det er så usikkert mtp leveringsdato, men hvis det stemmer at de har fått inn like mange som Elkjøp så har de jo en del tusen, noe som rettferdiggjør at den fortsatt kan forhåndsbestilles etter en halvtime.

    Det er i hvertfall slik jeg har ressonert meg frem til det, og jeg tok sjansen og bestilte en - så får bare krysse fingra for at jeg får den til jul

×
×
  • Opprett ny...