Gå til innhold

Bjørntønne

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjørntønne

  1. https://no.ehandel.com/artikler/solgte-vare-med-90-prosent-avslag-ved-en-feil-ma-levere-som-avtalt/395691

    https://no.ehandel.com/artikler/nok-en-nettbutikk-tvinges-til-a-levere-etter-feilprising/398746

    Føler at dette her går utenfor hva man normalt sett ville vurdert som feilprising. Det er snakk om 18 forskjellige produkter med stor etterspørsel som lå direkte i "ukens kampanje" på forsiden i flere dager pluss at de hadde en egen kampanjeside. Om de kansellerer ordre etter produktene begynner å bli utsolgt kan det gå sterkt ut over kundene. F.eks. hvis andrevalget var å kjøpe en S8 Ultra fra samsung.no med innbytte, men de er utsolgt frem til 25. februar når lanseringstilbudet er over mister du minst 2000 kr i innbytte rabatt og en verdi av 3700 kr på Book Cover. Altså du kan gå 5700 kr eller mer i tap pga. dette.

  2. McDuck skrev (17 minutter siden):

    Fikk denne stusselige mailen i dag etter å ha bestilt en Tab S8 fra Power i går til 5999...

    Synes dette er rimelig svakt. Jeg stusset over at de var så billige i forhold til konkurrentene men når varen er merket "Ukens annonserte" trodde jeg faktisk dette var reell pris.

    Enig med at det ikke er helt oppegående av power å kansellere en ordre på en stor nylansering som har lagt ute i flere dager til den annonserte prisen. Ser at de "tar forbehold" mot feil i kjøpsvilkår men de ligger ikke over norsk lov så du kan ta det opp med forbrukerrådet om du vil.

  3. akira7 skrev (15 minutter siden):

    Jeg fikk S8 Ultra 512 til 11 125,-. Nå føler jeg at Ultraen er for stor og vurderer en S8+. Med innbytte av gammel mobil på samsung.no får man 2000 i rabatt. Vet noen om man får Book Cover allerede når samsung sender ut tableten?

    Hvis jeg forstår det riktig så må coveret bestilles på selve enheten etter du har fått den. Det står om det nederst på kampanjesiden til power https://www.power.no/kampanje/galaxy-tab-s8/.

  4. sir-alex skrev (3 timer siden):

    Hvilken modell går dere for?

    Jeg går for Tab S8+. Får mange av fordelene som er på Ultra versjonen, Super Amoled display som mangler på vanlig S8 versjonen. I tilleg til høyere oppløsning og større skjerm.

    Fingerprint sensor i display er også en fordel som mangler på vanlig S8 versjon 

    Jeg syns Ultra versjonen på 14,6" blir for stort. Trenger en mer mobil og lettere nettbrett, samtidig som er det er kjekt med litt skjermstørrelse. 

    Hva går dere for?

     

    Gikk for S8 Ultra.

    Var litt usikker på om den er for stor men den er omtrent som en litt breiere iPad Pro 12.9.

    Tab S8 Ultra : 326.4 x 208.6 x 5.5 mm

    iPad Pro 12.9:  280.6 x 214.9 x 5.9 mm

     

    Screenshot 2022-02-13 160935.jpg

×
×
  • Opprett ny...