Gå til innhold

sjokoladealven

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sjokoladealven

  1. 21 minutes ago, Cappo said:

    Hvis det faktisk hadde vært sant at Nintendo har rettighetene, så kunne jo Nintendo ganske enkelt, med liten innsats, lagt ut alle de gamle spillene fra Nes og SNES. Hvorfor gjør de ikke det? Hvorfor manglet SNES Classic Mini konsollen kjente titler som Turtles in Time og Sunset Riders?

    Jo nettopp fordi Nintendo ikke lenger har rettighetene til disse titlene og en haug med andre.

    Så her er et tips. Hvis du ønsker at ROM siden din skal overleve, bare hold deg unna Mario titler og andre firstparty titler fra Nintendo.

    Jeg er enig, men SNES Classic Mini manglet flere titler som Nintendo har visst rettighetene, for eksempel er det Donkey Kong Country 2 og 3, og Super Mario All Stars (alle disse spilla finnes på Online Medlemskapet til Switch). Typisk Nintendo. Denne er grunnen til at jeg har modifisert min SNES Mini for å laste opp de manglende spilla.

  2. Jøss! Bergsalas historie kjente jeg ikke! 😀 Hvorfor førte det til høyere priser? Jeg er født og oppvokst i Puerto Rico, så erfaringa mi er visst forskjellig. Helt siden vi var barn spilte jeg og fetterne mine Nintendo spill og de var aldri dyrere enn andre spill.

  3. Det er akkurat ei kortvarig glede og visst er det noe spill som kjører ikke som de skal, men vennene mine liker det, og vi liker å bruke det for å spille sammen av og til. Nostalgien er veldig kraftig 😄

    Jeg har også modifisert min 3DS for å laste opp gamle spill som finnes ikke på eshop men slik kan jeg ikke spille dem med venner.

  4. For min del, foretrekker jeg den opprinnelige erfaringa, så jeg har kjøpt en SNES Mini for å spille de gamle spillene. Men jeg har modifisert min SNES-Mini for å laste opp de andre SNES-spilla som inkluderes ikke av Nintendo, for eksempel Donkey Kong Country 2 og de japanske Fire Emblem spillene.

    Det er umulig for å kjøpe de spilla på ny lenger (Nintendo altså profitterer ikke fra disse spilla lenger), så jeg har ingen nølinga, de spilla er jo allerede 20+ år gamle!

    Iallfall tror jeg mannen fra artikkelen fikk som fortjent for å forsøke å selge disse spilla. Det er to forskjellige problemer ikke sant? Å profittere fra disse spilla er visst feil. Nintendo har ikke jaga etter mennesker som bare laste ned spill ikke sant?  

    • Hjerte 1
  5. I dag fant jeg dette forumet og ble ganske begeistret for å ha funnet et sted for å prate med venner på norsk. Å studerer nye språk er én av yndlingstidsfordrivet mitt så studerer jeg norsk. Jeg snakker spansk, engelsk, og kinesisk flytende.

    Jeg er født og oppvokst i Puerto Rico, men jeg har også bodd i Kina og Amerika. Jeg liker å spille dataspill, å lese bøker, å skrive romaner, og å lytte musikk.

    Hallo!

  6. On 11/28/2020 at 9:25 AM, Halky said:

    The Legend of Zelda™: Breath of the Wild + Expansion Pass 

    879 kr på Nintendo E-shop(ja Nintendo spillene er fortsatt dyre flere år etter at de kom ut) 😅

     

    Det stemmer; jeg vil gjerne kjøpe Donkey Kong Tropical Freeze, men det er jo dyrere enn den opprinnelige Wii U versjonen var på sin egen utgivelsesdag!! Jeg iallfall håpe at du har likt Breath of the Wild, det er én av yndlingsspillene mine!

    Det siste spillet jeg kjøpte er Hyrule Warriors Age of Calamity på Nintendo E-Shop ($60, jeg bor i Amerika så vet jeg ikke den norske prisen).

  7. I det siste spiller jeg bare The Sims 4. Jeg lurer på hvor mange mennesker her spiller det òg. Jeg har kjøpte "Snøparadis" utvidelsepakken og for tide spiller jeg en hjemløs Sim som tilbringer tida si på én av den nye verdas parker for å samle nok penger for å kjøpe sitt eget hus. Han har allerede nesten nok penger for et lite hus og syngingferdigheta hans har allerede nådd det høyeste nivået.

    I det siste har jeg også spilt Stardew Valley med en venn, men han kan bare spille i helgen bare 3 timer i uka, så framgangen blir veldig langsom.

    Screenshot 2021-01-06 133009.png

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...