Gå til innhold

homarus

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av homarus

  1. Har ved to anledninger hatt veldig god bruk for konsollen og koder. Det første var en bug i et quest. Brukte koder for å fullføre oppdraget.

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

    Harluns Watch. Trengte å fullføre dette for å avansere i fighters guild. Jeg hadde ryddet hulen før jeg fikk oppdraget, og de kroppene jeg skulle finne dukket aldri opp. Dette er vistnok rettet på i patchen som nylig er sluppet.

     

    Ved den andre anledningen teleporterte jeg meg bort fra en hule. Hadde hoppet ned i et hull og evnet ikke å komme meg ut igjen. Da jeg ikke hadde noen ferske "saves", var det en stor lettelse å komme seg bort fra en plass med ingen utganger.

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

    Hadde gått inn i en Oblivion gate nær Anvil. Entret en hule og hoppet ned i et hull for å komme meg videre inn i hulen. Til slutt kom jeg til en dør, men da jeg skulle åpne den, fikk jeg beskjed om at det var ingenting på andre siden. Dermed var jeg sittende fast.
  2. Jeg har bestilt meg nye rambrikker, Corsair TWINX2048-3200C2 DDR-DIMM 2048MB, og jeg lurer på om det er noen forhåndsregler jeg bør ta før jeg bytter dem med de gamle? Regner med det bare er å sette dem inn i de samme slottene. Hadde verken planer eller lyst å formatere.

     

    Er det noen innstillinger i bios og windows man bør forandre når man skifter/øker ram? Tidligere har jeg latt bios sette timings automatisk, mens windows har tatt seg av swap-fila.

     

    Kjører på Asus k8n-e deluxe, nF3 250, socket 754

  3. Hadde bare lyst å kommentere kommentaren om han med ansiktsmaske. I japansk kultur, og kanskje generelt i øst-asia bruker en ansiktsmaske i det henseende å beskytte andre fra egen smitte, mer enn å beskytte seg selv.

     

    Synes forøvrig at mobiltelefonen hadde fin innpakkning, men den manglet en skikkelig skikkelig joystick for å øke brukervennligheten :-)

  4. Har du fått tunet TV signaler fra videoen? Hvis ikke, kan det være greit å prøve dette først. Jeg vil også tro at kortet ditt var bundlet med software for "videocapture", siden det er et VIVO-kort. Kan kanskje være en ide å prøve dette først hvis du har trøbbel med VHS2DVD. Det programmet som ASUS bundlet med mitt 9600XT var ræva det også, men jeg fikk dog et bilde (riktignok hentet jeg signaler fra TV og ikke video, og kvaliteten var så som så). Jeg husker ikke helt om jeg måtte innstallere noen flere drivere for å få video inn til å funke, men det kan jo tenkes.

  5. Som nevnt tidligere i tråden er det godt mulig å bruke tuneren i TV, for så å koble SCART eller en annen "line out" til VIVO-kortet ditt (mulig du kan bruke vanlig composite kabel også). Jeg koblet til Scart på mitt kort, men det var noen haker i systemet.

     

    TV må stå på, og da kan man likså godt bruke den å se på. Du vil jo bare få det bilde som TVen er tunet på. Mao ønsker du å skifte kanal må du skifte kanal på TV. (Det kan sikkert finnes unntak hvis du har en veldig heftig TV)

     

    Jeg fikk bare svart/hvit-bilde. Jeg prøvde med en "fargesnuer", men fargebildet ble skikkelig dårlig. Mulig du kan få bedre bilde.

     

    Hvis hensikten er å ta opp TV-programmer av og til, så kan jo oppsettet være greit nok. Litt irriterende å må la TVen stå på hele kvelden, hvis du skal programmere tidsinnstilt opptak, samt du må holde deg til en kanal.

  6. Jeg synes vi nå har fått en god og veldig plausibel forklaring på hele hendelsesforløpet.

     

    Jeg må inrømme at mistanken om forskjellsbehandling og konspirasjon var tilstede litt tidligere i tråden, men det er i alle fall avkreftet hos meg. At det var mangelfull informasjon i løpet av helgen er åpenbart, og det er vel kanskje ikke så rart at det skapte høy temperatur og en del spekulasjoner.

     

    Det eneste jeg finner litt snodig er at kun Netshop oppdaget at de hadde tilgang til "databasen", men jeg skriver det på kontoen tilfeldighet. Kanskje naivt, men velger heller å ha tiltro til aktørene fremfor å konspirere.

  7. ISP = internet service provider. f.eks. telenor, NGT, bluecom etc.

     

    tror jeg har hørt om tilfeller der noen ISP'er har stengt veldig traffikerte porter, men jeg tror det er sjelden.

     

    Har selv brukt Trend sammen med bittorrent og det gikk bra etter jeg åpnet port i programmet. Siden du har slått av brannmuren burde ikke være noe problem. Pga av Trend micro "horet" opp systemet mitt på annet vis, har jeg nylig avinnstallert hele greia. Nå er alt i skjønneste orden, men Trend skapte litt hodebry for meg.

     

    Edit: skrlfeli

  8. Har også brukt VanBasco. Genial å dra fram på fest.

     

    Karaokeprogrammet spiller .midi -eller .kar-filer. Mao ræva og til tider ubrukelig kvaliet. Det positive er at programmet er gratis, og du kan laste ned musikkfiler gratis på nettet.

     

    Tror ikke det finnes noe lignende til singstar på PC med den funksjonaliteten at du kan følge toneliet og se om du treffer. Synes dette er like greit da jeg får meget lav "score".

     

    Jeg har også sett DivX-videoer (mp3 kvalitet på lyd) med karaoke, men jeg vet ikke om de er utgitt i noe offisiell versjon.

     

    http://www.vanbasco.com/

    http://www.freekaraoke.com/songdir/

  9. ASUS har et viftestyringsprogram som heter Smartdoctor. Har du installert dette? Jeg vil anta at det følger med din modell og at det trolig er bundlet med skjermkortet. Hvis ikke kan du laste det ned.

     

    Mitt ASUS radeon 9600 XT hadde en default rpm på ca 6000, men etter å skrudd ned viftehastighet til ca 2500 ble kortet omtrent lydløst.

  10. Retarderte meg som ikke har fått det til :hrm: . Men så slo det meg plutselig at jeg faktisk bare har 7.54 på jobb. Hjemme har jeg 7.60, men jeg har ikke testet den på gmail på noen måneder, og jeg har antageligvis brukt "Identifiser som IE 6.0". Tar sikte på å installere 8.0 beta.

  11. Billig mp3 kan man kjøpe her:

     

    ???

     

    russisk side det også. Det koster ca 1 dollar for et album på 192kbs. Jeg vet IT-avisen hadde en artikkel om denne siden for en tid tilbake. Lovligheten ble diskutert, men det ble ikke trukket noen konklusjon.

     

    Edit: jeg har fjernet linken da den kanskje ikke er helt i henhold til retningslinjene

  12. For å kunne lese G-mail, mener jeg å ha lest at du må oppdatere til opera 7.60 som er en betaversjon. Likevel har <b>ikke</b> jeg fått G-mail til å fungere. Litt kjipt å måtte starte IE for å lese posten.

     

    Jeg tror ikke Opera takler Active X

  13. Har du prøvd å koble til til andre FTP-servere? Hvis ikke, kan det være greit å teste om du kan koble deg til noen åpne/offentlige FTP-servere. som for eksempel en pub ved et av universitetene. Hvis du ikke kommer deg inn på en av disse basene, er det kanskje noe feil med windowsinnstillingene. Tror ikke mangel på FTP-tilgang skyldes spyware/adware.

     

    Prøv å koble deg til denne (anonym, dvs ingen brukernavn og passord)

    ftp://yum.uit.no/

    Server med linuxprogrammer

     

    Hvis du klarer å koble deg til denne, men ikke den ftp-adressen du prøver på, mistenker jeg feil bruker avt. passord.

     

    Enkelte FTP-servere har begrensning på antall max påloggede. Hvis maxgrensen er nådd slipper du ikke inn.

     

    Det skal hvis også være mulig å skru av/på FTP-tjenesten i windows. Tror dette ligger under services. Mulig du kan kontrollere dette ved å starte administrative tools. Jeg husker dessverre ikke helt hvordan man gjorde dette. Default er at FTP er skrudd på.

×
×
  • Opprett ny...