Gå til innhold

nazrm

Medlemmer
  • Innlegg

    2 392
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nazrm

  1. Jeg leter etter en metode for å søke gjennom en MySQL-db (eventuelt lage en SPSS Syntax, Python script) for å undersøke om en gitt rad (med tilhørende UID) har en verdi av en variabel, og dersom denne verdien ikke finnes, lage en ny rad med denne verdien + UID, helt til hver ID har totalt 12 rader. 

     

     

    - Velge ut én UID (f.eks: 200)

     - Sjekke om denne UID-raden har MATCH-rows under 12 (variabel som blir definert en gang per rad)
     - Hvis under 12: INSERT INTO frem til MATCH-rows for UID er 12
     - Hvis ikke: Gå videre til neste UID-rad, kjør samme
     
     
    Så langt har jeg funnet ut hva jeg trenger for å legge til rader:
     
    INSERT INTO tbnavn (UID, MATCH)
    VALUES ('UIDvar', 'MATCHvar', );
    

    Jeg har også klart å definere variabler som kunne blitt brukt i en loop, men jeg sliter litt med å vite hvordan jeg skal ta det videre fordi jeg ikke helt skjønner hvordan resultater fra en SELECT kan bli brukt til å sjekke variabler opp mot hverandre, og på bakgrunn av dette foreta en INSERT INTO. 

     

    Halp? 

  2.  

     

    Du kan det allerede. Men du får vel ikke gått inn på AH og kjøpe WoW Tokens uten å ha spilletid whatsoever, med mindre du er på trial-tid.

     

    I see. Aner du noe om hvor mye de går for? 

     

    Hørt at folk som ikke har game time kan logge inn i menyen og kjøpe tokens direkte fra shoppen med gull som blir trukket fra alle dinne characters fordelt, har ikke testet ut dette selv.

    I Skrivende Stund koster det 48 tusen, mest på grunn av at så mange har sluttet og at folk ikke selger de nok. selv kjøpte jeg 6 måneder med gametime da de var nede på 35 tusen. Tror mulig den vil synke litt igjen når neste patch kommer og folk starter å spille igjen...

     

     

    Hm, kult. Må sjekke det ut! Takk for svar devilaxe/Bytex!

  3. Det er jo ikke noe vits i å spekulere, men jeg forbereder meg på to separate oppgaver. Èn om europeisk samarbeid, og én om maktfordeling. Like greit å ta med begge mulighetene: Montesquieu og maktfordelingsprinsippet, samt generell maktfordeling (kanskje spesielt nasjonalt og i EU) i organer, blant aktører og deltakere i politikken.

    Viktig å kunne diskutere for og imot. EU er jo umulig å unngå å skrive om når man snakker om europeisk samarbeid, men Schengen og EFTA er like relevant. Europarådet, som linket til over, tror jeg også er en viktig kilde å ha informasjon om. Videre tror jeg det pågående arbeidet med en felles finans- og bankunion i EU kan være relevant, samt arbeidet for felles utenriks- og sikkerhetspolitikk (CFSP).

     

    Om dere har tilgang til BT på nett eller papir anbefaler jeg en artikkel av Jakob Hvide Beim publisert 21.05.14 - "Sentrum taper - fløyene vinner". Handler om Europarlamentsvalget.

     

    NUPI har veldig mye bra: http://hvorhenderdet.nupi.no

  4.  

    Ikke helt tatt inn over meg hvor bra laga den musikken er!

     

     

    edit: westfall musikken var jo enda bedre :p

     

     

     

    [01:55:53] Ragnaros is now available for 10 player testing. Speak with Jacob McWeaksauce to gain access to the area. Enjoy!

     

    wooot hooot

×
×
  • Opprett ny...