Gå til innhold

blueboy89

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blueboy89

  1. Baranladion skrev (3 minutter siden):

    Har du noen gode grunner til at du ønsker å være sammen med denne dama? hvis eneste grunn er for ungenes skyld, så lurer dere bare dere selv. 

    Sant det.. jeg har sagt det til henne selv at det kommer et tidspunkt hvor man er nødt og slutte og skylde på ungene for at man skal være sammen.. det i lengden ødelegger ungene, ødelegger hver av oss.. og spesielt når slike situasjoner oppstår.. det er usunt.. har gitt hun et ultimatium nå, så får se hva hun svarer..

    • Liker 1
  2. jeg har gitt hun passordet til min snapchat, min facebook og alt jeg pga jeg har ingenting å sjule.. hun kan se når hun selv føler for det noe hun gjør gjentatte ganger og reagerer på det meste av prat jeg har med venniner fra skoledagene mine, aldri så mye som ett hjerte engang der.. hun addet vedkommende for under 2 mnd'er siden og sender hjerte, kyssetegn og har allerede byttet passord på snappen sin  og til tlf sin etter hun fant ut  jeg hadde sett den ene mld hun selv hadde skrevet til han.. er som ble skrevet lenger opp tenker jeg at man blir jo ikke sur og kjefter for ting som er 4-6 år gammelt og klager på alt annet for fokus på noe annet når man selv er busted om man seriøst ikke har noe å sjule.. 😛 har skrevet en mld til henne nå, så får se hva hun svarer..

    • Liker 1
  3. Heisann..

    Jeg er en 31 år gammel gutt med 2 jenter ( 1 år og 4 år), og lever i et forhold/samboerskap som er litt så der om dagen, vet ikke helt hva jeg skal gjøre.. Vi har hvert av og på siste årene, men har siste 4 årene bestemt at vi skal ha fokus og prøve hvertfall for ungene sin skyld.. den siste tiden vel si 3 årene, har sex motivasjonen til samboer hvert 100% helt borte.. for så at den kom tilbake i 3 mnd'er.. for så at den forsvant igjen uten noe forklaring på hvorfor.. Jeg ble brått nektet og ha kontakt med venniner av meg osv.. for så at jeg ikke fikk sove en dag og jeg la merke til at hun fikk snap av en totalt ukjent person for meg som hun aldri har pratet om, eller nevnt eller noe som helst på totalt de 10 årene vi hvert sammen.. ( hun har sagt ok at jeg kjekker snappen i ny og ne om jeg føler meg usikker..) 

    hun selv hevdet dem kun var venner.. og tenkte ikke mer over det valgte å stole på henne.. men brått 3 dager før julaften så mottok hun snap  kl 0200, 0300, 0330, 0400..0700 av samme person.. jeg klikket inn på chatten uten å åpne bildene og der fikk jeg sett at hun hadde mottatt ett bilde tidligere og besvart med 
    " Deilig ❤️ <3, sov godt og drøm søtt kjekken 😘 😘 ❤️ <3".. 

    Når jeg da tok dette opp klikket hun i vinkler.. og har i etterkant byttet passord på snapchat.. byttet passord på tlf'en sin bruker mer tid på kritisere ALT som skjedd i fortiden fremfor svare ærlig på spm jeg stiller henne.. 

    Spm jeg lurer på eller råd jeg lurer på.. hva kan jeg gjøre/burde jeg gjøre?..

    ps: Jeg har sagt at jeg ønsker at hun enten gir meg passordet på snappen igjen så jeg kan gå igjennom chatten dems, og se hva dem snakker o slik at det hun sier kan bevises..eller at hun kan beholde han på snap,men da kun om jeg får se hver eneste gang hun skal sende snap til han..eller hun mottar.. slik at hun ikke har sjans til å "juge" eller motta bilder uten og slette.. og om hun ikke vil det så er det over.. da klikket hun enda mer i "vinkler" og igjen klaget og klaget på fortiden på ting som skjedd for over 5-6 år siden for å slippe fokus på selve saken  =( 

    noen med tips/råd??

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...