Gå til innhold

olivia.m

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olivia.m

  1. :utakt skrev (3 timer siden):

    Lurer på hva som er begrunnelsen for at de ikke godtar laserkorrigert syn? Jeg kan skjønne at briller og linser ikke godtas (hvis det skulle oppstå feil på utstyret eller at man av en eller annen grunn glemmer å bruke det på jobb en dag), men når øynene er operert..?

    Sært.

    Det er pga dei kreftene ein bli utsatt for i cockpiten, hornhinna kan løsne. 

    Det er det eg har jaffal hørt og lest om.

  2. olivia.m skrev (Akkurat nå):

    Har også en drøm om å bli pilot, helst gjennom forsvaret, og desverre så kan du ikkje bli pilot der viss du har tatt laseroperasjon, men det står at briller og linser godtas normalt ikkje. 

    Du kan jo bli pilot gjennom Pilot Flight Academy men det blir fort veldig dyrt siden dette er et privat selskap. Du kan også bli pilot gjennom universitet i tromsø. He og hørt at det går ann å utdanne seg i utlandet.

    Men altså de hadde våre litt lurt å kanskje sendt en mail til forsvaret og spurt dei om mulighetane osv.

  3. Har også en drøm om å bli pilot, helst gjennom forsvaret, og desverre så kan du ikkje bli pilot der viss du har tatt laseroperasjon, men det står at briller og linser godtas normalt ikkje. 

    Du kan jo bli pilot gjennom Pilot Flight Academy men det blir fort veldig dyrt siden dette er et privat selskap. Du kan også bli pilot gjennom universitet i tromsø. He og hørt at det går ann å utdanne seg i utlandet.

  4. KristianMC skrev (På 11.12.2020 den 9.03):

    Havnet på vakt og sikring, som resten av gjengen. Er ferdig på kurs nå om 5 dager. Felt ble det lite av xD Men troppssjefen min på rekrutten snakket noe om at etter 9 måneder kunne man få tilbud om utlandstjeneste hvis man ville det 

    Utlandstjeneste? Kunne du fortalt litt om ka de ska gå ut på?

  5. I luftforsvaret så finner du nesten ingenting som er ute i felt og du blir grævlig heldig viss du finner noe. 
    Sanitet har eg hørt er ganske kjedelig, siden du blir innlagt på sykestua og det er ikkje så mye felt der heller.

    Har hørt at Luftvernartillerist er litt mer spennande, og hundefører, militærpoliti og brannvernsoldat er også spennande.

     

    Oi shit ser at du skreiv dette 1 juli hahhaha. Trur ikkje at dette hjelper deg nå, men kanskje nogen andre lurte på det hahhaha.
     

×
×
  • Opprett ny...