Gå til innhold

Dmksad

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dmksad

  1. N o r e n g skrev (5 minutter siden):

    Når blir de solgt? Ut fra det jeg kan se har annonsen vært ute en drøy uke til samme pris.

    Når jeg selger på Finn pleier jeg å justere prisen etter en uke med mindre jeg har fått et bud, men det er kanskje bare jeg som er utålmodig? Jeg har imidlertid bare 1/10 av ditt antall vurderinger, så jeg selger ikke like ofte.

    Jeg har vel 3-400 gjennomførte salg, og min erfaring er at ting nesten alltid selger. Noen ting er såklart vanskeligere å selge enn andre, og kan ta opptil et år, men jeg har ikke hastverk.

  2. plankeby skrev (19 timer siden):

    3000 kr for en ødelagt TV!!! Suspekt tekst også som hentyder til å utøve forsikringssvindel.

     

    Screenshot_20210314-233932_Chrome.jpg

    Nå tror jeg du har vært våken litt for mange døgn i strekk, og innbiller deg ting. Det er tydelig at vedkommende ikke har 10/10 norsk-ferdigheter. "Hanlon's razor is a saying that reads: Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.". Nå er det ikke akkurat snakk om "stupidity" her, men poenget er det samme.

  3. Svein M skrev (På 13.3.2021 den 14.29):

    Støtter Svein sitt forslag her. Gode komponenter (som jeg har personlig erfaring med) til ordentlig gode priser.

    Strømforsyningen du har lagt til bør du styre unna, ettersom det er gamle modellen med kinesiske transistorer. Nyere Corsair modellen heter det samme men har en "x" på slutten (altså RM750x) og bruker japanske transistorer som er mer pålitelige og av høyere kvalitet. Dersom du ikke har et 2080 Ti eller 3080 skjermkort fra før av kommer en Corsair RM650x til å holde i massevis :)

    Obs! Litt usikker på oversettelsen min av "capacitor" til "transistor". Mistenker at riktig ord er kondensator. Rett gjerne på meg dersom noen har peiling! 

  4. Shugar skrev (39 minutter siden):

    Går for denne tror jeg. Endel dyrere men om den holder lenger så er det verdt det tenker jeg.

    https://www.komplett.no/product/1176938/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/sweclockers-vinterdator-rgb-edition

    vet dere om når det står at den er inne på komplett.no at de faktisk har komponentene og kan selge den nå?

    Bra valg! Du må nok smøre deg med tålmodighet i 1-2 måneder minst. 

  5. Det kabinettet der har helt forferdelig airflow, så du må nok belage deg på et visst støynivå. Mtp. at det ikke står noe om produsent på hovedkort, RAM, SSD eller strømforsyning så får du nok kinakomponenter av laveste kvalitet. Jeg vil forøvrig fraråde deg å kjøpe en PC med i5-10400 ettersom den er RAM-locked på 2900MHz og er litt for treg for å holde følge med 3070'en. Det står ingenting om garanti, så da antar jeg den ligger på 1 år (andre aktører har vanligvis 3 år). Det eneste du får her er vel en stilig PC som yter greit for pengene, men ikke forvent at den skal leve særlig lenge eller være stillegående. 

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...