Gå til innhold

lolzor69

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lolzor69

  1. 1 hour ago, DnS94 said:

    Dessverre har jeg ikke gjort noe ordentlig research men tror eneste er prosessoren, operativsystemet og gaming funksjonene er hakket bedre. Så med mindre du bryr deg om de tingene så er CX godt valg med mindre du vurderer G1 som Nimrad skriver som vil være det beste hos LG iår.

    Gikk for 55" CX, for i underkant av 10 400kr må jo dette være et kupp! Spørs om jeg angrer på størrelsen etterhvert, hehe

    • Liker 2
  2. 14 hours ago, DnS94 said:

    Tusen takk for svar til dere begge. 😊

    Det så ut som jeg kunne legge bestilling og betale samtidig, skal se om de endrer på det imorgen. Vet de har gjort det tidligere ved salg. Ville bare dobbeltsjekke at tilbudet fungerer på forhåndsbestillinger også da jeg aldri har benyttet meg av tilbudet tidligere.

    Hva er egentlig den store forskjellen på C1 og CX? Tenkte å slå til på CX hos Power nå, men burde jeg helelr kjøpe C1? Prisforskjellen er relativt stor.

  3. 5 minutes ago, Feilhode said:

    Jeg slettet en ordre hos dem, men var nyskjerrig på hvorfor de valgte å ha høyere pris. De var super ærlige og sa at de trengte å tjene på å selge disse, da de er en så liten aktør versus Elkjøp, Power, NoN etc... Jeg skjønner det godt, og de har jo full rett til å gjøre det også, da prisene som er hos de større aktørene er kun veiledende priser fra Sony, som ikke kan diktere prisen hver eneste forhandlere selger for. Synes ikke at det er så dårlig gjort av dem, de solgte jo da alle maskinene :) samt at han var ærlig. 

    Synes det var værre da Coop satt opp prisene, de er jo store, og har vel ikke akkurat fått det noe dårligere under pandemien

    • Liker 1
  4. 6 hours ago, Kaptein_S said:

    Kanskje besvart før i tråden, men spør likevel:

    Er det noen her som har erfaring med å koble en Bluetooth USB dongle til PS5'en for å bruke et "vanlig" bluetooth headsett til den?
     

    Har ikke testet med "vanlig" headsett, men kan anbefale disse https://www.komplett.no/product/1152658/gaming/gaming-utstyr/gaming-headset/hyperx-cloud-flight-s-traadloes-gaming-headset

    Kun testet i dag, men funker veldig greit på PS, og til en fin pris. Ikke fått testet 3D audio i noen særlig grad, og 7.-funksjonen på headsettet får lyden til å høres dårligere ut. Uansett digg å slippe kabel.

     

  5. Er det slik at 60FPS er standard på alle spill når man har PS5? Jeg legger merke til at rendring og bevegelsene ser mye smoothere ut på feks Warzone. Jeg gamer mest på en 144Hz 1440p moitor, og vurderer å skaffe en LG OLED CX for mest utnyttelse av konsollen. SLik jeg har skjønt det capper konsollen nemlig på 1080p 60Hz på 1440p-monitoren, noe som er kipt når monitoren i teorien kan gjøre 1440p i 120FPS. Uansett en helt annen opplevelse enn PS4 (ikke pro)

×
×
  • Opprett ny...