Gå til innhold

BBQsaus

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BBQsaus

  1. leifeinar skrev (3 minutter siden):

    Nå er altså en IDF video sikker kilde?

    En sikker kilde er det vel ikke. Men hvis det viser seg å være feil så mister IDF all troverdighet, så det ville være idiotisk å påstå noe som ikke er sant og som kan tilbakevises. Det finnes jo live-kameraer fra objektive kilder som også viser video av raketter og eksplosjoner og som underbygger IDF sin versjon

    • Liker 4
  2. Gargantua skrev (4 minutter siden):

    De må føle seg passe dumme, de som demonstrerte utenfor Israels ambassade i går kveld/natt, da.

    https://www.nettavisen.no/nyheter/fortviler-over-sykehusangrepet-vare-familier-er-pa-gaza/s/5-95-1398995

    Det store problemet er at de sannsynligvis ikke føler seg spesielt dumme og at de mener de uansett har god grunn til å demonstrere mot Israel.

    Media derimot bør føle seg ekstremt dumme. Jeg har alltid hatt stor tillit til norske medier, men prøver å nyansere ved å lese et bredt spekter og litt utenlandsk. Det som skjedde igår og for øvrig de siste par ukene er for meg et veldig stort tillitsbrudd. Og når media ikke lenger er til å stole på så går ting veldig dårlig som alle vet

    • Liker 6
  3. Megaoctane skrev (3 minutter siden):

    håper markedet kollapser. vil ikke kalle meg kommunist akkurat, men er typen som betaler skatt med glede. Misliker sterkt hele "Get rich or die tryin" levesettet der målet er å tjene penger no matter what..

    Det kommer til å kollapse, og er i ferd med å gjøre det nå. Folk flest er ikke desperate nok til å betale så store summer. Nå er ekstremkjøperne på vei ut av markedet, og det går plutselig opp for selgere at de må kvitte seg med maskinene mens de ennå kan få 10 lapper for de. 

  4. Pære- skrev (2 timer siden):

    Var dette han i Oslo som har ca 6 maskiner liggende ute til 20.000? Vet ikke om jeg kan nevne navn, men regnskapet hans tror jeg går i et dundrende underskudd

    Har ikke sjekket denne personen (generelt ikke sett mye på de som ligger ute til disse prisene). Jeg fikk inntrykk av at personen som kjøpte min hadde solgt min allerede før han fikk tak i den (som jo sånn sett må sies å være smartere). Personen slettet /blokkerte meg med det samme han gikk ut døra, fikk heller ikke telefonnummer (dvs. han oppga feil telefonnummer), og heller ikke navn. Var egentlig sikker på at jeg var utsatt for en skikkelig svindel fordi det var såpass mange ting som pekte i den retningen. Men straksoverføringen var på konto, og jeg fikk pengene mine.

  5. listen skrev (9 timer siden):

    Merkelig at det er snakk om priser til 15-23k på konsoller, når der ligger flere til salgs til langt mindre enn det på Finn i skrivende stund (da med «buy it now» pris). Nesten som man skulle tro at du hadde interesse av at pris/desperasjon opprettholdes med ditt første innlegg her. Men igjen,  kanskje markedet har endret seg mye på 1 uke. Har ikke overvåket så nøye dag til dag. 

    Hvor i landet er dette? Hvor folk møter opp med en PS5 i den ene hånda, for å kjøpe en til for 15k, samtidig som man legger frem hele businessmodellen sin? 

    Dette var for 8 dager siden. Jeg har ingen interesse av å dra opp prisen (og ikke har jeg mulighet til å styre et marked heller :) ). Jeg meldte meg inn her for å følge med på tips om hvor man kan få tak i en ps5 nå som jeg ikke har min lenger. 

    Dette var i Oslo. Det kom to ungdommer på døra (Rundt 16-17 vil jeg tro). Han ene hadde allerede en i hånda, så da slang jeg ut "Jasså, så nå skal dere hjem og game begge to?" . De svarte da at begge skulle selges med en gang. Så sa jeg "Ja, dere får gjøre hva dere vil med den dere kjøper av meg nå". Og så spurte jeg på slutten om de hadde tjent mye på å kjøpe og selge. Det er ikke akkurat noen hemmelighet at markedet er veldig spesielt. Og når man driver kjøp/salg av maskiner til en så høy pris så skjønner alle at det er mulig å tjene penger på det. 

    Det skal sies at jeg jo reagerte litt på at de kunne selge den såpass dyrt, for det var ikke sånn at det haglet inn med folk som ville kjøpe min som lå ut til 15000. Men det var såpass troverdig hele historien, og ser ingen grunn til at de skulle finne på en sånn historie der og da

  6. Jeg solgte min for 15500 forrige uke.. Det gjør litt vondt, men jeg syns bare ikke at en ps5 er verdt så mye penger. I utgangspunktet ikke glad for at ps5-markedet er så ødelagt og at så mange håpefulle får drømmene sine knust. Men markedet er markedet. Og selvom jeg har bidratt til dette ved mitt salg så tenker jeg at kjøpere er like delaktige. Jeg kunne aldri i verden betalt 15500 for en ps5, og like mye selger jeg min lett for like mye. 

    Så nå er jeg ute etter å få tak i en selv (til vanlig pris i butikk igjen). 

    For øvrig så fortalte min kjøper at han skulle rett videre for å selge den for 23 000 kr (altså den han kjøpte av meg). Han hadde en annen ps5 i andre hånda også. Han fortalte at han hadde tjent 20-30k på dette hittil. Litt spesielt at det er lovlig tenker jeg, men smart er det jo. 

×
×
  • Opprett ny...