Gå til innhold

Paien

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Paien

  1. 2 hours ago, Hugo_Hardnuts said:

    Spesifikt for denne vaksinen vet man vel ikke, men mtp kjemisk sammensetning og erfaringer med liknende vaksiner, kan man anta at den er ganske lav.

    Det er en helt ny type «vaksine» som egentlig er genterapi som aldri før har blitt brukt på mennesker. Det finnes de som advarer mot at dette kan gi kreft, skade leveren, svelle hjernen, kollapse immunsystemet, føre til aids, forårsake sterilitet. Allerede anbefales det i Storbritannia at allergikere ikke vaksineres, det har ikke blitt testet på folk med autoimmunitetssykdommer. Et gigantisk eksperiment på jordens befolkning.

    • Liker 1
  2. Just now, Pallehysa said:

    Kun giftig i større mengder, som eg prøvde å forklare deg. Du får i deg større mengde aluminium i ost, bakepulver, fryst deig enn vaksine. Ingen pizza på deg då. Spesielt ikkje grandiosa.

     

    Igjen: å injiseres gift er ikke greit. Det spiller ingen rolle hva det er i pizza.

  3. 2 minutes ago, Pallehysa said:

    Ein nyfødt unge har 1,1mg naturlig sirkulerende Formaldehyd i kroppen. Ein vaksine dose har maks 0,02mg.  Det samme gjelder aluminium.

    Når det gjelder etylkvikksølv, sluttet dei å bruke det på 90 tallet utenom influensa vaksinen, dog har dei ikkje funnet nåken relasjon fra den type kvikksølv som er brukt i vaksine og helserisiko. Då det er ein mindre farlig kvikksølv, enn det ein får i seg i fisk og andre matsorter i større grad.

    Å injiseres gift er ikke greit.

  4. 3 minutes ago, 0laf said:

    Jeg vet akkurat hva det er for noe, det er spesifisert nøyaktig innhold i Pfizer-BioNTech vaksinen i søknadene til helsemyndighetene

    The vaccine contains a nucleoside-modified messenger RNA (modRNA) encoding the viral spike glycoprotein (S) of SARS-CoV-2.

    The vaccine also includes the following ingredients:
    lipids ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate), 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide, 1,2-distearoyl-snglycero-3-phosphocholine, and cholesterol), potassium chloride, monobasic potassium
    phosphate, sodium chloride, dibasic sodium phosphate dihydrate, and sucrose.



    Det er verdt å merke seg Dr. Frank Shallenberger ikke har noen spesifikk bakgrunn for å vurdere vaksiner, men er uttalt anti-vaxer, og er tilhenger av "alternativ medisin", noe han også nesten mistet retten til å praktisere medisin over.

    http://www.truthaboutshallenberger.com/

    Han virker da ganske vettig. Bare tanken på å bli tvangsvaksinert noe som kan kollapse immunforsvaret og gjøre en steril får hårene til å reise seg.

    Forbereder myndighetene seg på tvangsvaksinasjon? https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing-forslag-til-endringer-i-forskrift-om-nasjonalt-vaksinasjonsprogram-vaksinasjon-mot-covid-19/id2791196/?expand=horingsbrev

  5. 30 minutes ago, G said:

    Så du omfavner Trump sin koronastrategi.

    Altså en mann som har direkte påvirket nasjonen til en massiv virusspredning, en mann som satt presidentkampanjen over Covid-bekjempelse.

    Feigingen Trump fikk selv Covid-19 og tok i mot nødvendig behandling for å forhindre at han skulle bli dødssyk, men kanskje enda mer viktig for Trump, var at han da kunne få fortsette valgkampen etter å ha tilfrisknet med sykehusets hjelp. Den italienskættede advokaten hans og mange andre i Trump-staben og allierte fikk også oppleve Covid på kroppen. Sånn ellers så har han latterliggjort Covid-19 i valgkampssammenheng. Det er min oppsummering fra hva jeg har observert rundt Trumps Covid-strategi.

    Ellers drar du fram en video av Deborah Leah Brix. Jeg klarer ikke å se at hun i det klippet du lenket til, støtter narrativet ditt. Men, jeg har jo ikke konspiratorieører slik som det du ser ut til å ha. Det kan jo være forklaringen på forskjellen der. Hadde du nå dratt inn andre eksempler enn en sånn kort pressekonferanseuttalelse så kunne jeg muligens nikket litt. Men for ikke å skulle mate deg med mer realistisk krutt så nevner jeg det ikke.

    Resten av lenkene i fra dailystormer.su ser ut å være en konspiranoiisk web blogg.

    At Dailystormer er pro-Trump endrer ikke at de samler mye informasjon som ellers blir sensurert eller ignorert.

  6. 25 minutes ago, G said:

    Da bør du kunne vise til dokumentasjon.

    Igjen: https://www.frihetskamp.net/dagens-video-ikke-noe-mer-enn-forrige-ars-influensa/

    Litt mer: 

    https://dailystormer.su/of-course-doctors-are-inflating-coronavirus-deaths-theyre-not-doing-it-for-money-theyre-doing-it-to-stay-in-business/

    https://dailystormer.su/tag/cdc

    https://dailystormer.su/tag/coronavirus/

    En WHO-produsert rapport eksisterer sannsynligvis ikke. Igjen, dette burde få folk til å tenke etter og stille kritiske spørsmål til hva det er som foregår.

  7. 8 minutes ago, G said:

    Det er jo ikke snakk om noe konstruert narrativ som du vil ha det til. Men faktisk syke og døde mennesker man kan vise til. En av rapporteringskilden er f.eks. denne: https://www.worldometers.info/coronavirus/#coronavirus-cases-log

    Et "øyeblikksbilde" fra i dag:

    Worldometer_kl13_10des2020.thumb.png.05761b5e8f6c6d999fb1c29db02083a0.png

    Med statistikk fra en test som viser så mye positivt man ønsker. Dette er veldokumentert - og all dokumentasjonen burde i det minste få folk til å tenke til litt og ikke ta alt for god fisk.

    Faktum er at Dr. Roger Hodkinson har sine referanser i orden or det skremmer livet av demokratene som stenger ned samfunnet og planlegger tvangsvaksinering og andre overgrep.

  8. 8 minutes ago, fredrik2 said:

    Hvis det ikke hadde blitt testet hadde ingen merket noe forskjell. Eldre hadde dødd av «influensa», som vanlig.

    Nå vil regjeringen gi alle voksne i Sverige genterapi etter jul, hva synes du om det? 

    https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/hallengren-alla-vuxna-vaccineras-forsta-halvaret-2021?cmpid=del%3Afb%3A20201208%3Ahallengren-alla-vuxna-vaccineras-forsta-halvaret-2021%3Anyh%3Alp

  9. 1 minute ago, 0laf said:


    Men hvilke bevis har du og corona-testeren Dr. Hodkinson for at det hele bare er lureri, og at det ikke finnes noen pandemi?

    Jeg mener, dersom vi skal tenke selv å forstå dette, så må det finnes noe, et dokument, noe skriftlig, det holder ikke bare at corona-testeren forteller oss det ... det ville jo være selve definisjonen på å være ukritisk dersom man ikke krevde noe som helst dokumentasjon på disse påstandene, som går i mot all dokumentasjon som finnes ?

    For det første, så finnes det ikke en eneste likhaug her så langt øyet kan se. 

    NRK påstår masse rart og sier at folk dauer som fluer, men så viser det seg at statistikken først er oppjustert, og så viser det seg at dødsulykker regnes som koronadødsfall. Det er ytterst mistenkelig.

  10. 5 minutes ago, 0laf said:


    Han påstår han selger COVID-tester, men i virkeligheten er han styremedlem i et selskap som driver med kreftforskning, som tilfeldigvis også har PCR-maskiner som i det siste har blitt benyttet til testing av SARS-CoV-2.

    Du trenger ikke gjenta "Corona-test-selgeren" i hvert innlegg, Dr. Hodkinson selger på ingen slike tester, eller utfører tester, han er kun et styremedlem i sin venns selskap.

    Selskapet er altså MutantDX, drevet av en lege som satt fengslet i fire år og som mistet retten til å praktisere medisin, etter å ha vært sterkt involvert i Tamil-tigrene.
     


    Ville de det?
    Du ser ikke ironien her, at det nå finnes overveldende bevis for pandemien eksisterer, og at den gjør folk syke, å tar livet av en del mennesker.

    Å fornekte at de bevisene eksisterer, bevis som kommer fra nesten alle verdens land og eksperter, må jo i høyeste grad være det som er ukritisk.

    Det som virkelig er ukritisk, er å ta utsagnene fra Dr. Hodkinson som god fisk, uten noen form for kritikk eller krav til dokumentasjon, når det finnes så enormt mye dokumentasjon på at han faktisk tar helt feil ?

    Ja, det ville de. Det du skriver er helt omvendt, man tar alt media skriver for sannhet når det i virkeligheten er løgn. Gode løgner inneholder 90% sannhet, er det ikke slik?

    At corona-testeren Dr. Hodkinson nå blir svartmalt er ikke rart - han har jo gått imot systemets narrativ! Det kan vi ikke ha noe av, folk kan jo tenke selv - eller i det minste hoppe over til «det andre laget».

  11. 27 minutes ago, 0laf said:


    Så alle verdens leger og eksperter, alle medier, samt et par millioner døde og deres familier pluss snart 70 millioner smittede, er med i denne konspirasjonen, å lyver alle sammen, egentlig hadde de bare influensa ?

    Det er ikke flere millioner døde. Folk dør med korona, ikke av korona. Corona-test-selgeren Hodkinson sier at man kan få hvilken konklusjon man vil fra testingen.

     

  12. 7 minutes ago, 0laf said:


    Han har tidligere ment at dette er den største svindelen menneskeheten er utsatt for, og at det ikke finnes noen pandemi, slik at sosial distansering, masker og annet er kun noe myndighetene benytter for å kontrollere befolkningen.

    Han er forøvrig patolog, så å ta hans råd i en pandemi forårsaket av et virus, er omtrent som om onkologen forteller deg at du trenger cellegift for lungekreften du har fått, men i stedet tar du optikerens råd, som forteller deg at du kun trenger briller ...

    https://factcheck.afp.com/canadian-doctor-falsely-claims-pandemic-hoax

    Han sier i filmen at utdannelsen hans også inkluderer virologi. Men hvis det er slik at dette er en svindel så er det ikke rart at de som står bak svindelen «faktasjekker» og kaller alt som går mot narrativet falskt.

×
×
  • Opprett ny...