Gå til innhold

Spectre85

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spectre85

  1. Måsadåtten skrev (4 timer siden):

    Snart en uke med xsx nå, og må si jeg elsker denne boksen! Eneste problemet er litt lite lagringsplass, noe som neppe hadde vært et problem om jeg ikke også hadde to barn som også spiller på den. Poden hadde en vill nedlastningsbonanza første dagen. Ellers gleder jeg meg til den første gamepassperioden min roer seg, så jeg kan begynne å fokusere på ett og ett spill igjen😎Nå er jeg frem og tilbake på et dusin forskjellige titler.

     

    Dæven så raskt alt går nå nå. Utrolig smidig sett opp imot forrige generasjon. Oppstart, inn/ut av spill  Og meget sexy linjer på selve konsollen.

    Begynt på call of the sea. Noen flere som har prøvd seg på denne? Liker det utrolig godt, men får litt motion sickness så må spille i korte etapper. Utrolig snedige gåter, og god historiefortelling så langt(akkurat ferdig med kapittel 3)

    Skal prøve den imorgen. Installerte DayZ, Halo, Forza Horizon, Rollercoaster spillet. Spent på Call of Sea:)

    • Liker 1
  2. µT. skrev (1 time siden):

    Hmm, det er ingen Xbox som kun heter Xbox X. Det er enten Xbox ONE X, og Xbox SERIES X. Series X er den som ser ut som et kjøleskap. 

    Når det gjelder spill så kommer det nok an på hva du selv synes er gøy. Hvis du mener Game Pass Ultimate når du sier Ultimate, så er det jo bare å slå seg løs. Forza Horizon 4 er jo veldig gøy (bilspill), Doom Eternal (skytespill), FIFA20, Battlefield-serien osv. Du kan sjekke ut alle spillene her, hvis du ikke gidder å skrolle igjennom alt på selve Xboxen: Xbox Game Pass Library | Xbox

    Kjøleskapet. Takk 👍

×
×
  • Opprett ny...