Gå til innhold

Anonym24år

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anonym24år

  1. OPPDATERING DAG 5

    Det er nå fredag kveld, etter operasjonen på mandag. Ting har gått smertefritt for meg så langt, ingen svie eller ubehageligheter i det hele tatt. Har ikke brukt noe som helst smertestillende siden operasjonen heller.

    I dag kunne jeg for første gang trekke bak forhuden, noe som vil si at hevelsen har gått betraktelig ned. Frem til nå klarte jeg bare å trekke forhuden omtrent halvveis over hodet før jeg kjente at det begynte å rive litt. Jeg lot det alltid være i frykt for å rive opp sting. Unntatt første vannlating på dag 1 har det ikke vært noe særlig med blod heller. Jeg skifter kompress/bandasje ved hvert toalettbesøk og skylder forsiktig med vann morgen og kveld, i tillegg til at jeg nå dusjer som normalt igjen bortsett fra at jeg er forsiktig med såpe. 

    Er fortsatt veldig hoven, og smått bekymret fortsatt på hvordan utseende blir til slutt, men er optimistisk. Jeg kommer til å fortsette å bruke bandasje/kompress frem til all blødning/væskeutløsning stopper. 

     

    • Liker 3
  2. Ble operert i dag. Dorsalt snitt. Litt lang tekst, men dette er min opplevelse. Håper det kan bidra med å hjelpe flere til å oppsøke hjelp.

    Har alltid hatt litt trang forhud og litt kort streng, men fikk den alltid bak hodet, selv i stiv tilstand. Noen ganger gjorde det litt vondt, andre ganger ikke. Etter samleie med ei som var litt for trang ble det litt for mye tøying på huden, den sprakk, og fikk et lite sår. Da begynte vanskene. Hver gang et sår gror blir huden litt trangere, og etter ca 9 måneder med jevnlige sprekker i huden ble den så trang at jeg ikke lenger klarte å trekke den bak. Bare i slapp tilstand for å vaske. 

    Jeg kontaktet fastlege på nett, og fikk direkte henvisning til urolog. Fikk først tildelt time i februar 2020, men på grunn av corona ble den utsatt på ubestemt tid, helt til jeg klarte å få meg en time ved et annet behandlingssted nå den 30. november. 

    Jeg la meg på operasjonsbordet og legen kom inn og tok en titt. Han mente at på grunn av alle arrdannelsene var det ingen poeng i å prøve steroidekremer. Han mente at dorsalt snitt var den beste løsningen, og at dersom det ikke var noe jeg var fornøyd med var det alltids mulig å gjøre omskjæring ved et senere tidspunkt. Jeg fikk god informasjon fra legen om hvordan dette ville fungere, og gikk med på å ta snitt. 

    Sykepleieren i rommet spurte om jeg ville ha et forheng over overkroppen slik at jeg slapp å se noe. Dette takket jeg ja til, og det er jeg glad for. Han startet med å stikke bedøvelser. Litt spesielt å få stikk i det "området", men det var ikke noe problem, Etter en liten stund kom en sykepleier inn. Hun vasket og gjorde klart alt for operasjonen. Hun var kjempeflink og med praten gjorde hun hele greien litt mer komfortabelt. 

    De som spør om det er fare for ereksjon på operasjonsbordet: NEI, det er en av de minst sexy situasjonene jeg har vært i, og det vet penis like godt som deg. 

    Etter at bedøvelsen hadde virket en stund kom legen tilbake og dobbeltsjekket at jeg hadde nok bedøvelse. Jeg kjente litt stikking på et par områder under denne testingen, og fikk litt mer bedøvelse. Så var det klart for å begynne å skjære. Midt i operasjonen nevner lege at frenulum (strengen) er litt kort, og sier at det bedte er å kutte den, med mindre jeg hadde innvendinger. Jeg gikk med på det. I tillegg til kirurgen var det to leger til. Ei som assisterte, og ei som var der for å lære. Jeg likte at legen pratet gjennom alt som ble gjort til de andre legene. Selv om jeg ikke så noe som helst, var det litt beroligende. Ikke sikkert alle reagerer likt på det da hehe. Merket at de jobbet der nede, men ingenting var vondt eller ubehagelig.

    De satt på bandasje/kompress etter operasjonen og tok ned forhenget. PÅ meg lot de forhuden ligge over hodet. Deretter dro jeg opp buksen og alle unntatt legen forlot rommet. Han forklarte hva jeg skulle gjøre og hvordan de neste dagene kunne bli. Skifte kompress ved toalettbesøk, ingen dusjing på 48 timer, ingen onanering eller samleie på 1 mnd. Han var flink og sørget for at jeg ikke hadde noen spørsmål ubesvart når jeg forlot. I tillegg fikk jeg et informasjonsskriv med meg. 

    I skrivende stund er det gått ca 6-7 timer etter operasjonen og jeg har vært på do for første gang. Det ble mye blod, men tørket det vekk og satte på nytt kompress. Litt bekymringsfullt å se penis se ut som ei kjøttkake, men fikk beskjed om at det var helt normalt. Har ingen smerter foreløpig, men har fått med en bedøvende salve jeg kan bruke samt kjøpt godt med ibux. 

    Min opplevelse foreløpig har vært helt grei. Jeg var ekstremt nervøs, men ble godt tatt vare på av helsepersonell og føler at jeg har fått den informasjonen jeg trenger.

    Anbefaler å kontakte fastlege snarest hvis du selv har problemer. Er ikke så gøy å opereres, og regner ikke med den neste mnd kommer til å være gøy, men alternativet med plager er mye verre. 

    Litt langt innlegg, men tenkte å dele opplevelsen. Syned det generelt er alt for lite informasjon om dette temaet på nett, så denne tråden var til stor hjelp og springbrettet for å få meg selv til lege. 

    Takk for meg.

     

     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...