Gå til innhold

Unnamed_F

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Unnamed_F

  1.  

    Begynner å få en trøbbel med at telefonen rebooter når det passer den best. Ofte i forbindelse med kamerabruk eller lav batteristatud. Kjører standard G3 ingen Custom ROM.

    Jeg fikk også dette, fant du noen fix?

     

    bestillt nytt batteri, og tenkte å prøve å legge inn Marsmellow da jeg ikke får dette på oppdatering.

    Sendte den inn. Ble nytt batteri å hovedkort hvis jeg ikke husker feil. Solgte den ganske umiddelbart og er nå over på en HTC 10. hadde Marshmallow på min, men merket størst forskjell på varianten med 3GB RAM enn 2.

  2. Hei.

    Jeg er en fornøyd eier av htc 10. Godt fornøyd med batteri, lyd og bilde, men har lagt merke til en ting når jeg filmer. Det virker som om det blir "datastøy" på lyden. Samme type lyd som kommer hvis du holder telefon for nær radioen og ringer. Ikke høy lyd, men nok til at det er svært irriterende på en så dyr telefon.

  3.  

     

    Står mellom denne og Huawei Mate 8 når jeg nå skal kjøpe ny mobiltelefon.

    Hadde uten tvil valgt Nexus 6P, men det er meg da..
    Jeg heller mot det også. Jeg har vært vant til stereohøyttalere med min HTC One M7 og tenkte dermed på Nexus.

     

    Uten støtte for minnekort så må man vel skaffe seg den på 64GB intern lagring.

    https://prisguiden.no/produkt/huawei-nexus-6p-64gb-241105

     

    Noen som vet om Nexus 6P støtter 4G-tale (VoLTE)?

    Telenor hadde allerde støtte for noen få mobiltelefoner fra Samsung og Sony og nå også iPhone.

    http://www.dinside.no/936663/slik-faar-du-4g-tale-paa-iphone

    Takker for mange tilbakemeldinger. Går for Nexusn, men tenker det går fint ned 32GB. Eneste som tar plass på telefonen er bilder...

  4. Kamerareperasjoner er vanlige på m7, har fått 2 forskjellige fikset for dette.

     

    Den ene som nå ser ut til å byttes er inne for andre gang for et annet problem. (Omstarter hele tiden og finner ikke sim etter omstart).

     

    Jeg kjøpte en pent brukt m7 når min opprinnelige skulle inn til rep.

    Noen som har fått reparert kamera i det siste. Tok frem min HTC m7 etter å ha vært i skuffen ett godt år. Hadde glemt at kameraet hadde dette berømte lillaskjæret..

  5.  

     

     

    Noen som har testet LG G4S her? Synes LG G4 er for dyr nå og lurte på et rimeligere alternativ.

    hva med G3? Litt mindre og langt billigere, men bedre kamera enn G4s.

    G3 er vel like stor som G4. Har vurdert G3, men liker godt utseende på G4

    Ville uten tvil gått for G4 fremfor G3. kjøpte nettopp G4 til kona og har G3 selv. Langt bedre kamera og oppleves mye raskere. Prismessig er det ikke den helt store forskjellen.

  6. Jeg har den siste tiden opplevd store problemer med en spesiell nettside. Androidpolice sin side gjør at telefonen henger,krasjer, stopper å spille musikk gjennom play music eller alle de nevnte på en gang. Dette er den eneste nettsiden som forårsaker dette og det synes jeg er veldig merkelig. Telefonen/programvaren er ikke modifisert på noen måte. Noen andre som har vært borti dette? Bruker Chrome som nettleser.

  7. Gikk til innkjøp av en LG G Watch når jeg fant den veldig billig, billig nok til å teste om smart klokker er noe eller ikke.

     

    Men noen som har brukt denne, eller annen type mot One M7, og vet som den spiser mye av batteriet fra telefon? Selve klokken hadde fortsatt 78% igjen nå i kveld. Mens telefonen for første gang gikk tom for batteri. Har normalt rundt 30% igjen etter en normal dag. Bluetooth står alltid på uansett pga handsfree i bilen.

     

    Så er dette pga klokken, eller kun hatt uflaks at i dag var en av de dagene telefonen spiser batteri (noe som skjer en gang i blant)

    Hei. Har selv g watch R som brukes opp mot lg G3. Den bidrar nok en del til at batteriet går raskt. Har ikke prøvd den på min m7, men da jeg stort sett tømmer den for strøm i løpet av dagen vil jeg tro se ikke er en super match. Uten å ha noen dekning for det tror jeg også telefonen i kombinasjon med klokka (lg g3) holder litt lengre med lollipop.

  8.  

    Mulig dataroaming også må være aktivert med Tele2, ettersom de ikke lenger har sitt eget nett. Tipper det er der problemet er. Problemet er tydeligvis knyttet til Tele2 i alle fall, og ikke telefonen.

    Ser ut til at det er tele2 som er problemet ja...

    E tele telefon til tele2 så løst det seg. Aner ikke hva de har gjort,men godt fornøyd er jeg.

  9.  

     

    Du sender MMS til deg selv? Får du mottatt den også?

     

    Prøv evt. dette: Innstillinger - Internett-deling & nettverk - Mobilnettverk - Navn på tilgangspunkt - Her klikker du på meny knappen oppe til høyre (tre små prikker), og velger "Gjenopprett til standard". Gjør dette når du har det SIMkortet du skal bruke i telefonen. Slå telefonen av og på. Mobildata må også stå på. Funker nå?

    Har gjort alt dette. Pluss en hard reset. Får til å sende og motta fra Telenor og network Norway, men kan kun sende til tele2 ikke motta. Skjønner fint lite av dette.

  10.  

     

     

     

    Hei. Nylig gått fra HTC til LG og er så langt godt fornøyd. Det eneste jeg sliter med er å få satt opp MMS. Har fått oppsett fra telenor, men ikke F om det fungerer. Hverken på Hangout eller standard meldings app. Jeg gode forslag?

    Du har på mobildata?

     

    Hvis ja, prøv å legg inn MMS- og Mobildata innstillinger manuelt. De har nok en guide på det på telenor.no

    Men da skulle jeg vel hatt problemer med å sende også, og det har jeg ikke??

    Rart. Da ville jeg kontaktet Telenor.

    Da har jeg vært i kontakt med Telenor og der var det lite hjelp og få. Mulig det er jeg som tuller her, men synes jo det er merkelig at jeg kan sende til meg selv, men ikke motta fra andre. Hverken telenor eller tele2??

  11.  

     

    Hei. Nylig gått fra HTC til LG og er så langt godt fornøyd. Det eneste jeg sliter med er å få satt opp MMS. Har fått oppsett fra telenor, men ikke F om det fungerer. Hverken på Hangout eller standard meldings app. Jeg gode forslag?

    Du har på mobildata?

     

    Hvis ja, prøv å legg inn MMS- og Mobildata innstillinger manuelt. De har nok en guide på det på telenor.no

    Men da skulle jeg vel hatt problemer med å sende også, og det har jeg ikke??

×
×
  • Opprett ny...