Gå til innhold

pedern

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pedern

  1. 3 hours ago, YoloMats said:

    Er finn.no eneste alternativ om en ønsker Ps5 før jul? Det siste jeg vil gjøre er å bidra med penger til dem som har kjøpt for videresalg, men i et svakt øyeblikk er jeg truet til å gjøre det....

    Dette blir ren uutdannet gjetting men jeg har truffet godt før.

    Sony har sagt at de vil restocke leverandører før nyttår, orker ikke finne kilde men tror det var twitteren deres.

    (edit, fant link) https://www.usatoday.com/story/tech/gaming/2020/11/25/ps-5-sony-says-more-playstation-5-consoles-coming-end-year/6420989002/

    Tror komplett og proshop er bare å glemme (de trekker vel av samme brønn? Komplett har lang kø)

    Det heteste tipset tror jeg er å følge med på cdon. Det virker som de har gardert seg bedre mot botting enn alle andre. CDON knytter leveringer direkte til spesifikke enheter så selv om de har kø til desember vil evt uventede leveringer fra sony legges ut til strakssalg (slik jeg fikk min). CDON er også leverandøren til maxgaming tror jeg?

    Elkjøp kommer til å tømme køen før jul ser det ut som som de ville jeg holdt øye med.

    Netonnet har ikke spesielt lang kø og har hørt at de tømmer den tidligere enn forventet, godt tips å følge med her og tror jeg.

    Power, Coolshop, dustin og de der tror jeg også det er bare å glemme.

     

    Vent med finn. Det ligger nå annonser på rett over 10 tusen der som har ligget i over en uke, prisene raser snart, tror scalperne får litt panikk når neste restock kommer.

     

     

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. Gledelig melding til alle som fikk slengt seg på cdon i dag. Den er allerede sendt!

    Sporingsnummer og alt på plass!

    Massiv kudos til cdon som sikrer seg mot scalping. Har fortsatt trua på at det kommer flere før jul og tror det blir lettere å få seg en da til dere som ikke har fått enda. Ser på finn at det markedet der står bom stille. Får man ikke solgt unna det man har er det ikke vits i å hente mer. Håper Sony gir ut en pressemelding snart om at mer er på vei så kan de bare sitte der og marinere hele gjengen. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...