Gå til innhold

AyeGee

Medlemmer
  • Innlegg

    474
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AyeGee

  1. Det er RFID oppgaven jeg skriver handler om, men takk for alle tipsene her. Er nok mer av det jeg kan bruke. Blandt annet det med oppskrifter tror jeg at jeg skal flette inn på en måte.

     

    Akkurat nå skriver jeg innledning og trenger en filmreferanse som viser hvordan en film har sett for seg hvordan dagligvarehandel i fremtiden.

  2. Jeg blir ikke fortrolig med Nexus. Dårligere dekning, dårligere kamera osv. Tror jeg hever kjøpet og venter på S3...

    Hvor i alle verdens dager har du kjøpt telefonen hvor du får lov til å heve kjøpet?

     

    Tror det står i kjøpsloven at du har rett til å heve kjøpet etter en viss tid, men da må du avtale med butikken først (moren min jobber i butikk og har fortalt meg at du må avtale med butikken først hvis du skal levere et produkt tilbake mot penger).

    Eventuelt kan man jo få en tilgodelapp som gir deg den summen du kjøpte produktet du leverte tilbake for, men den kan bare brukes i den butikken (altså si at du kjøpte Galaxy Nexus for 3499,- men du er ikke fornøyd med den. Da kan du levere den tilbake til butikken innen 30 dager etter kjøp (tror det var 30 dager ihvertfall), og få en tilgodelapp på 3499,- som bare kan brukes i den butikken).

     

    For det første er det ikke kjøpsloven vi som privatpersoner forholder oss til når det er snakk om kjøp av produkter/tjenester fra bedrifter, det er forbrukerkjøpsloven. For det andre er det ikke lovbestemt angrerett ved kjøp i fysisk butikk, det gjelder kun ved salg utenfor fast utsalgssted. Internett, postordre, gatesalg, osv. går under dette.

     

    Så denne bytteretten noen butikker reklamerer for er ikke annet enn goodwill fra deres side, dog oftest med store begrensninger når det kommer til hvilke produkter man kan returnere og bruken av disse for å få det godkjent.

    Det du sier er helt korrekt. Selv ved kjøp over internett har du ikke så mye rettigheter når det kommer til en mobiltelefon. Du har så vidt lov å skru den på før du mister retten til å sende den tilbake. Skal se om jeg finner igjen kilden for dette.

     

    Har jobbet i telebutikk selv, og vi tok aldri inn telefoner der pakken var åpnet. De få gangene vi gjorde det, tapte vi så utrolig mye penger på de, for de fleste kunder vil jo helst ha en uåpnet eske.

  3. Jeg husker den ble forsinket pga en oppdatering av en norsk språkpakke på den norske GN. Sikkert derfor den kommer litt senere nå også, men synes det begynner å drøye litt lenge nå.

     

    Jeg lurer på hva dette eventuelt var. Jeg kan ikke si at jeg har sett noen forskjell på yakju og yakjuxw språkmessig. Begge har norsk språk i menyer og norsk tastatur, men ingen av de har norsk ordliste.

     

    Jeg lastet ned et program som sjekker etter oppdatering for telefonen min (GN Official Update Checker) og der fikk jeg beskjed om at min telefon ikke blir oppdatert av Google, hvem gjør det da?

    Betyr det at telefonen er operatørlåst? Jeg kjøpte min telefon uten binding.

    Ingen Galaxy Nexus er operatørlåst.

  4. Sitter og venter på FOTA 4.0.4. Har noen hørt noe om når denne kommer til Norge? Er jo lenge siden den ble sluppet.

     

    Mener at det var en som sa noe i en tidligere post at man skulle få det i løpet av April.

    Selv synes jeg det er merkelig at ikke alle får oppdateringen samtidig, tenker da på alle som har HSPA+/GSM telefoner.

    Når jeg kjøpte min SGN, så trodde jeg faktisk at oppdateringene skulle komme til alle Nexus telefoner samtidig, og ikke til forskjellige tidspunkter avhengig av hvilken yaku versjon man har.

    Er litt skuffet av Google der, ellers må jeg si at telefonen fungerer mye bedre en Samsung Galaxy S2.

    Jeg husker den ble forsinket pga en oppdatering av en norsk språkpakke på den norske GN. Sikkert derfor den kommer litt senere nå også, men synes det begynner å drøye litt lenge nå.

  5. Jeg klokker den til 3.6-4 ghz. i7 930.

     

    For å være helt ærlig kjøper jeg det fordi det var det eneste på lager atm, og at det koster det samme som 1600mhz.

     

    Takk for tipset. Ble veldig usikker når det sto 2000 (O.C)* på Asus sine sider.

  6. Jeg har et samsung-anlegg, men det tilfredsstiller ikke kravene dine, i og med at det er kabler til høyttalerne, og at bakhøyttalerne er små og skrudd i veggen.

    Jeg har dette -> http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=610831

    Godt fornøyd med det, og fjernkontrollen styrer både tv og anlegg siden jeg også har samsung tv.

     

    Et tips kan være -> http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=592163#extra

    Det er også kablede bakhøyttalere dog...

    Er ute etter noe som ligner på den siste du nevnte der.

     

    Skal se litt på det, vil helst ha med trådløse bakhøytalere, men føler at det er vanskelig å få tak i noe som passer til alle kravene mine.

  7. Skal sette opp et 5.1 anlegg i stua nå og trenger noen tips.

     

    Er ute etter et 5.1 anlegg med trådløs sub og bakhøytalere, og gjerne noen bakhøytalere som er høye, slik at de kan stå på gulvet. Noen som har noen tips?

     

    Trenger ikke bluray spiller osv, siden jeg har både mediasenter og PS3 koblet til TVen allerede.

     

    Skal helst også matche tven en Samsung UE46C6905 (ref kona)

     

    Håper noen har forslag til anlegg.

  8. Ingenting på teleonen røres i utgangspunktet, men du kan ha apps som ikke er kompatible med det nye OSet som gir deg problemer. De kan bla. ha gjort ting med telefonen som oppdateringen liker dårlig. Det er vel noen i Desire-tråden som har måttet kjøre en factory reset etterpå.

    Jeg ville nok ha kjørt en factory reset uansett. Gjorde det når jeg oppdaterte min Galaxy S til Froyo. Tok meg ikke lang tid før alt var som før igjen.

    - Customizing går fort og enkelt

    - Kontakter synces på 1-2-3 via gmail og facebook

    - Apps tar jo ikke lang tid å legge inn igjen, selv om man har en 30-40 apps på tlf

×
×
  • Opprett ny...