Gå til innhold

DeadlockR

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeadlockR

  1. Jeg har hatt en del Razer-produkter gjennom årene, og har ikke hatt problemene som mange andre har hatt. Jeg har en Razer Diamondback 3G fra 2007 som fremdeles fungerer knirkefritt (Brukes nå som mus til hjemmekontor-PC'en), og bruker nå en Razer Basilisk Ultimate til gaming-PC'en, og er veldig fornøyd med denne. Jeg hadde også en Razer Mamba fra 2011 i noen år, men denne tok kvelden da scrollhju-festene knakk som følge av at noe flyttelass var særdeles dårlig pakket, ergo en noe unormal "feil" her. Av andre Razer-produkter jeg har, som fremdeles fungerer uten feil er: Carcharias headset (2011-ish), Leviathan-høyttalere (2015), Lycosa Mirror Edition tastatur (2008), men tastaturet og headsettet har blitt byttet ut til fordel for hhv. mekanisk tastatur og headset med bedre lydkvalitet.

  2. Jeg spiller mest på PC selv, men synes det er fint å ha i alle fall én konsoll ved siden av som jeg kan bruke på TV'en, der jeg kan ligge i sofaen og spille.

    Sonys eksklusive titler som Horizon Zero Dawn, God of War og Ghost of Tsushima (Har ikke prøvd TLOU2 enda) er svært gode "sofaspill", så jeg kommer nok til å kjøpe meg en PS5 så snart det faktisk er mulig å kjøpe en uten å vente månedsvis på en. Det frister også ekstra med en PS5 siden min PS4 bråker som et jetfly, selv om jeg har byttet kjølepasta og blåst viften tom for støv.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...