Gå til innhold

Captain Badazz

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Captain Badazz

  1. Sebben00 skrev (3 minutter siden):

    Skjedd i USA med ganske mange, så jeg tror det er alternativ 1 det går i. De har nok tenkt at folk blir sikkert glade for en «oppgradering» fremfor å vente 🤷🏽‍♂️

    Jeg forstår tankegangen, men dessverre er jeg ikke like begeistret. Håper det ordner seg til slutt. Hvem enn som kunne tenkt seg å bytte vil da spare 1000kr på den byttehandelen🤑

  2. iblazeqt skrev (24 minutter siden):

    Jeg får muligens fatt på en digital versjon til over helga. Kan være interessant. Om noen andre før den tid kontakter deg, så gjennomfører du selvfølgelig byttet. Lurer dog på hvordan du har tenkt å få til et risikofritt bytte med noen via postgang. Veldig enkelt å bli lurt antar jeg 😅

    Nei du den tenkte jeg faktisk ikke på😅 Ja jeg er ihvertfall åpen til forslag, men et møte i person å gjøre byttehandelen ville da vært det aller beste og tryggeste for begge parter.

    Igjen så holder jeg til i Bodø om noen i nærheten eventuelt er interessert☺️

  3. Har nettopp hentet min PS5 fra Coop Obs, da jeg åpnet esken så var det feil versjon. Jeg bestilte en digital versjon men fikk istedet en med disk drev, jeg ble skuffet da jeg ønsket den digitale fordi den er penere i stuen min og jeg spiller aldri med disc. Er det flere som har opplevd dette fra Coop? 
     

    Er forresten villig til å bytte den med en digital versjon om noen er interessert, helst uåpnet eske. Ingen ekstra kostnad så lenge kjøper betaler frakt. Jeg er også villig til å vente en stund om  noen venter PS5, type desember. Holder til i Bodø

    • Liker 1
  4. TiLT42 skrev (1 minutt siden):

    Herregud, kan dere ta "diskusjonen" om etikk og politikk en annen plass? Det forsurer denne tråden, og ingen av dere kommer til å "vinne" uansett. Aksepter at dere er uenige og gå videre med livene deres. 

    Har nå snakket med coop og slik jeg forsto det så holdt dem på med å behandle ordrer nå, hun virket positiv på at min var i orden! 
    Blir nok sendte enten idag eller på mandag antagentligvis 

    • Liker 1
  5. TiLT42 skrev (50 minutter siden):

    Mens dere andre forteller hverandre om hvor uenige dere er i hverandres etiske kompass har jeg ringt Coop for å sjekke opp status der. Hun jeg snakket med kunne fortelle meg at ordren min var helt i orden og at hun forventet den ville bli sendt ut i starten av neste uke. Hun fortalte også at å bestille med faktura ikke gjorde noen forskjell for hvordan man ble prioritert, så der er det en bekymring mindre. 

    Takk for info! Når klokkeslett igår fikk du odrebekreftelse din på mail?

  6. TiLT42 skrev (20 minutter siden):

    Skjønner. Det ser ut som det er ulik behandling av ordre som sendes til Obs enn de som sendes til postkontor, men tilsynelatende har ingen av oss som får sistnevnte mottatt noen informasjon annet enn at ordren behandles. Er derfor jeg spør.

    Det står fremdeles «til behandling» på ordrestatus her, håper på en oppdatering iløpet av dagen :)

  7. TiLT42 skrev (4 minutter siden):

    Jeg fikk et lignende inntrykk, ja. De uttalte på forhånd at de ville gjøre som jeg beskrev, men det er ikke sikkert det blir behov for det. 

    Jeg velger uansett å ta bestillingen min med en klype salt helt til den er på vei til meg. 

    Samme her! Fikk bestilt digital utgaven på obs nettside rundt kl10:30 tiden, vet ikke om det er tidlig eller ikke med tanke på ustabiliteten på nettsiden. Kjøpte med faktura slik at det skulle gå raskere, håper ikke kredittsjekk blir det som står i veien for å motta konsollen

  8. Avean skrev (1 time siden):

    Jeg hadde virkelig tro på coop obs. Sikkert ikke mange som vet om det. Men tydeligvis har forumtrådene her gjort sitt. Første gang jeg har sett hele coop.no gått ned. Det var nede i flere timer. Begynner å lure på om det egentlig er antall brukere som er problemet eller om det er kjøpe bots som nå taes mer i bruk enn før. 

    Kryr av PS5 på finn.no nå fra 150000 til 30 000 kroner..... helt sjukt. Så mange konsoller som bare forsvinner pga enkelte skal tjene penger på dette.

    Jeg fikk bestilt en PS5 digital utgave fra coop.no etter mye slit og overbelastning, 1 og en halv time etter de åpnet salget.. 

    Nå venter jeg i fortvilelse etter en potensiell «Din ordre er kansellert» Mail, er redd for å ta seieren på forskudd.

×
×
  • Opprett ny...