Gå til innhold

Kalle890

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kalle890

  1. Mr. ve skrev (På 1.12.2020 den 19.54):

    Sliter også med tilkoblingsproblemer med SS 9X og har flere ganger måttet ty til hard reboot av XSX for å få det til å virke.

    I dag virket dog ikke det heller. Og jeg får ikke parringsknappen på xboxen til å virke lenger heller så jeg får ikke parret det på nytt... 

    Bruker kablet kontroller så har ikke merket noe issues med den.

    Andre som har problemer med parringsknappen eller har en fix til den? Har prøvd å trykke, holde den inne, dobbeltrykke, trippeltrykke etc..

    Jeg bruker også 9X og har ikke hatt noen problemer med den, bare kontrollen. 
    Som jeg skriver i et annet innlegg her, alt begynte å fungere igjen etter jeg byttet innstillingen til strømsparingsmodus.

  2. MAG8 skrev (På 1.12.2020 den 8.18):

    Jeg har også dette problemet. Det skjer av og til. Skjer med Elite 2 kontrollen. Jeg har lagt merke til at det har en tendens til å skje når jeg tar en pause fra spillingen og kontrollen går i "dvale". Når jeg skrur den på igjen, så er det ingen connection. Det hjelper å ta en hard reset av Series X hver gang. 

     

    Virker som et software problem. 

    Var i kontakt med support her om dagen. Problemet løste seg ved at man velger strømsparingsmodus i innstillinger. Ikke dvale innstillingen. 

    Som du sier, bør løses med software update.

  3. Noen andre som har opplevd at kontrollen ikke finner Xboxen? 
    Har en series X, og alt har fungert utmerket frem til i dag. Kontrollen finner ikke Xboxen. Etter mye frem og tilbake, så gikk det plutselig.

    Når jeg i kveld skrudde av Xboxen, så skrudde ikke kontrollen seg av, den ble bare stående å blinke. 

    Det eneste som er paret opp mot Xbox er, to kontroller og steelseries 9X.

     

    Noen andre som har tilsvarende problem?

     

  4. Måsadåtten skrev (32 minutter siden):

    Og den var bestilt 02.11? Veldig merkelig logistikk der for tiden. Hadde vært artig og visst hvor den dukket opp fra😊 Grattis med konsoll🥳

    Jepp, det stemmer. Jeg mistenker at det er en maskin som ikke har blitt plukket opp. Ligget på lager over en uke, tenker jeg meg. 
    At det er noe feil med logistikken er det ikke noe tvil om. 
     

    Tusen takk☺️
     

    • Liker 2
  5. Måsadåtten skrev (5 timer siden):

    Syntes iallefall det virker til at det er fornuftig å følge opp. Veldig positivt inntrykk av kundeservicen til Elkjøp når jeg har vært i kontakt med de, men samtidig ikke trygg på hvor god kontroll de har. Med tanke på hvordan problemene har vært hos stort sett alle tilbydere lurer jeg litt på hvor stabile leveringene er, noe som igjen går ut over lovd varebeholdning. Men må jo håpe og tro at de har fått til mer stabile løsninger etter den støyen og de problemene de har hatt så langt

    Og ut av ingenting får jeg plutselig en telefon i dag ettermiddag om at xboxen min har dukket opp. 

    Litt merkelig når jeg var i kontakt med i går, uten å få en dato for utlevering. 
    Føler det er litt bingo hele opplegget.

  6. Mr. Perfecto skrev (På 17.11.2020 den 16.17):

    02.11

    Jeg bestilte series X på samme tidspunkt som deg, bare i en Elkjøp butikk. Det som er fascinerende er at verken butikk eller kundeservice kan gi meg en dato når series X muligens ankommer butikken eller blir sendt fra hovedlageret.
     

    Ser at flere her inne har fått en leveringsdato, evt når konsollen blir sendt. Jeg forslo til og med 22 desember, men de fant ingen info på ordenummeret mitt.

    Bør jeg bli bekymret at Elkjøp har fucka opp bestillingen??

×
×
  • Opprett ny...