Gå til innhold

Emikkr

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Emikkr

  1. cosmic1981 skrev:

    Noe skeptisk.. Altså, misforstå meg rett, hvordan skal de få laget en serie om en gudedreper som skal underholde folk som ikke spiller? Jeg har en følelse at dette kan bli sølete greier.

    Du er nok inne på noe der. Seirer og filmer basert på spill har en tendens til å bomme kraftig ettersom at de må tilpasse inneholdet for å underholde "vanlige mennesker". Noe som oftest bare ødelegger innholdet. Assassins creed, tomb raider, mortal kombat, warcraft har alle vært et offer for hollywood.
    • Liker 1
  2. herzeleid skrev:

    Nå gikk tilsynelatende gamer.no, i likhet med store deler av spillpressen, i baret ganske nylig da de publiserte saker med det som virket å være ren løgn rundt Bayonetta. Jeg lurte da på hvilke refleksjoner en gjorde seg rundt det å ettergå påstander før en publiserer dem. Når dette (spillpresse som i stor grad videreformidler ‘offentlig skittentøysvask’) tydeligvis er blitt en tendens tenker jeg spørsmålet fortsatt er relevant.

    Er jo lurt å notere seg at de spesifiserer at han "hevder" han ble utpekt som syndebukken uten god grunn. En sånn sak om en svær komponist inni spillverden er jo en interessant artikkel som sikkert mange, inkludert meg ikke har noe imot å lese meg opp på. Ikke nok med det, men en sånn sak har jo tendenser til å utfolde seg videre. Er jo også fint å tenke på at pressen kommenterer på rykter hele tiden. Hadde ikke vært mye nyheter om ukraina krigen uten spekulasjon og rykter. Lite politiske nyheter hvis man ikke kunne kommentere anklager og spekulasjoner som kommer fra partitopper.
  3. Nok et eksempel på hva videospill har blitt til. Aksjer holdere og investorer presser utviklere til å slippe spill tidlig og uferdig. Mest merkverdig her er jo EA hvor nesten hver eneste spill havner innenfor dette.

    Trist å se at det går fra å pumpe ut ferdige og ordentlige spill med mye innhold til å pumpe ut halvferdige spill til 600 kroner for å så kreve at du skal betale for DLCer med minimum mengde innhold.

    • Liker 1
  4. Føler at COD rett og slett er en spill serie melka får alt den har å tilby. For meg ødelegger disse nye innslagene den lille flammen jeg fortsatt hadde for COD.

    Dagens spill handler om å få pumpet ut nye spill konstant uavhengig av kvalitet og dette er jo et problem for COD også. Et nytt spill vært år isteden for å bruke 2-3 år på lage et faktisk fantastisk spill. Utvid campaignen til å inkludere flere ting en skyt løp og skyt mer. Bedre musikk, lyd etc. COD og egentlig de fleste spill seriene har bare tatt et steg i feil retning for meg.

  5. Personlig så ødela de evig mange feilene med spillet mye av min opplevelse. Etter en gode 40 timer har jeg sett mye av spillet og det er utrolig vakkert og det var en utrolig opplevelse å oppleve gamle England. Uheldigvis var alle problemene med spillet rett og slett med på og ødelegge hele opplevelsen for meg.

    Spillet mitt har kræsjet enkelte ganger, AI har ofte problemer med hvor den skal gå og våpen forsvinner fra inventoriet mitt uten grunn. Til alle som vurderer å kjøpe spillet er min anbefaling å vente. Dette spillet er rett og slett så fullt av problemer at du vil få en bedre opplevelse av å vente til bugfixene begynner å rulle ut.

×
×
  • Opprett ny...