Gå til innhold

Silly D.

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Silly D.

  1. Min kone og jeg har vært i lag i 21 år og de siste 9 årene har følelsene mine for henne gradvis blitt borte. Av hensyn til barna, som nå begge går på VGS, så har jeg valgt å bli.

    Jeg er en person som tenker og har lyst på sex titt og ofte - og jeg har lyster som strekker seg langt lengre enn hennes. De siste årene har vi nesten ikke hatt sex - noe som har resultert i at jeg sover på gjesterommet. Der får jeg på en måte dekket mitt sexbehov i form av å dyrke interessen med porno innenfor de temaene jeg tenner på: filming, cuckolding, MMF og gangbang. Jeg har ved mange anledninger gitt utrykk for at jeg kunne tenkte meg å eksperimentere innenfor disse sjangerne sammen med henne, men der sier hun tvert nei! Jeg har via diverse forum kommet i kontakt med andre damer som jeg har en åpen invitasjon til å møte for å teste ut flere av mine seksuelle i interesser, men enn så lenge så har jeg holdt igjen. 
     

    Jeg har prøvd å bryte ut flere ganger, men da blir det bare et helvete hvor hun gråter og maler en mørk situasjon for henne og barna. Jeg fatter ikke at hun ønsker å bli i dette forholdet når hun vet at jeg er seksuelt misfornøyd og ofte er sur og gretten på grunn av dette.

    Nå er jeg i midten av 40-årene og når man vet at man bare har et liv så må jeg snart gjøre noe. Greia er at jeg føler at det å skylde på mangel på sex er en for simpel grunn til å gå fra henne. Derfor lurer jeg på hva årsaken til at andre der ute har gått fra hverandre? 

×
×
  • Opprett ny...